Benim yazýlarý okursan sizlanmana gerek yok....fon yönetimi suçsuz...M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim yazýlarý okursan sizlanmana gerek yok....fon yönetimi suçsuz...M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gümüþ ons ve gram olarak artýda. Dolar zaten adým adým yükseliyor. Þahsi kanaatim fon yeniden hýzlý bir þekilde toparlar
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
QNB finans yaptýðý satýþlar düþürdü dimi bu fonu.. daha nereye kadar satabilir??
Bugün satýþ stratejisini deðiþtirdi az az yedirerek sattý..
Elinde 500k lot falan kalmýþtýr.. onuda verip full tahtadan çýkacak deðillerdir..
42tl nin altýna düþmesi zor görünüyor sanki..
Ben yine pusuda bekleyeceðim yarýnda bir düþüþ olursa al sat fýrsatý veriyor..
Tamamen amatör bakýþ ile yazýyorum.. kendi bildiðinizi yapýn..
Gümüþ fonuna raðbet çok fazla. Önümüzde dolarýn daha da yükselmesinin beklendiði bir ortamda elimizdeki her bir fon çok kýymetli.
Robot devrede....alýcý yok....gaz bitti....gümüþe satýþ gelirse robotun alýþ ucuna panikle mal satacak ky de tam 4 milyon var....ecb gevserse o zaman yerinde sayar....M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fon yönetimi elindekileri küçük yatýrýmcýya kaptýrdý herhalde. Geri almak için baský var gibi bi durum sezinliyorum
Yer Ýmleri