Sayfa 973/1001 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Londra tahkimi garantili ve bu geçiş garantisi verilen yollar, hastaneler, köprülerin amacı yandaşa akışı hiç bitmeyecek bir hortum bağlamaktır.Bundan sonraki iktidarlarda bu yandaşlara bu ödemeleri yapmak zorunda. Ne demek ben gittikten sonra da siyasetimin finansmanı garanti demek. Halka hizmet filan o vitrindeki süs.
    Aynen hocam, o yolları ve köprüleri devlet kendi borçlanıp yapmış olsa şimdiye kadar borcu da bitmiş olacaktı ve daha uygun fiyata halkın kullanımı sağlanabilecekti. Şimdiki haliyle yandaş müteahhitlere daha 18 yıl civarı garantili ödeme yapılacak.

Hepsi bir yana, yandaş müteahhitlerin o yolları yapmak için yurtdışından aldığı döviz kredilerine de devlet kefil oldu. Bir tarafa kılçıksız kazanç, halka da katmerli kazık...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bu tür yatırımların vatandaş ve ülkeye hizmet için yapıldığını öngören iyi niyetli yaklaşımları çok takdir ediyorum, şahsi olarak almayın sn Egeli.
    Bu hizmetlerin hepsi bu ülke için faydalıdır. Ancak işin maliyeti konusu vatanseverlik derecesine göre değişir.
    İnşaat işi yükleniciler için kazan gibidir. Sürekli ateşe odun atmanız gerekir.
    Her iş bittiğinde bu makine parkı, personel için yeni bir iş bulmanız gerekiyor. Devlet bir şekilde bu yola girdi ve şu anda sürekli firmalara yeni iş üretmeye çalışıyor. Bu hikayenin mutlu sonlar biter mi bilemiyorum.

Ama şunuda eklemem gerekiyor.
    Bu otoyol geçişlerinin dolar veya euro maliyetleri ile belirlenmesi hatalı olmakla burada devletin kur tahmini yapan birimlerininde hatalarının etkisi olduğunu düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,701
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ahmet Hakanı bile salak yerine koydu damat, dolarlan mı maaş alıyorsunuz deye...
    Ahmet Hakan tipi zaten o yazdığınıza uygun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,701
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Aynen hocam, o yolları ve köprüleri devlet kendi borçlanıp yapmış olsa şimdiye kadar borcu da bitmiş olacaktı ve daha uygun fiyata halkın kullanımı sağlanabilecekti. Şimdiki haliyle yandaş müteahhitlere daha 18 yıl civarı garantili ödeme yapılacak.

Hepsi bir yana, yandaş müteahhitlerin o yolları yapmak için yurtdışından aldığı döviz kredilerine de devlet kefil oldu. Bir tarafa kılçıksız kazanç, halka da katmerli kazık...
    ...Doğru söze şapka çıkartılır.

6. Merhaba,
    Sabah USD yukarı iğne bar yaptı, piyasalar açılmadan önce. Farkeden oldu mu bilmiyorum. 7.515 e vurdu çekti.
    Bıçak sırtı giden, haber/müjde ile anlık hareket eden borsası olan, işsizliğin rekor kırdığı, gidişatın da çok kötü olduğu bir ekonomimiz var hamdolsun.

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bu hizmetlerin hepsi bu ülke için faydalıdır. Ancak işin maliyeti konusu vatanseverlik derecesine göre değişir.
    İnşaat işi yükleniciler için kazan gibidir. Sürekli ateşe odun atmanız gerekir.
    Her iş bittiğinde bu makine parkı, personel için yeni bir iş bulmanız gerekiyor. Devlet bir şekilde bu yola girdi ve şu anda sürekli firmalara yeni iş üretmeye çalışıyor. Bu hikayenin mutlu sonlar biter mi bilemiyorum.

Ama şunuda eklemem gerekiyor.
    Bu otoyol geçişlerinin dolar veya euro maliyetleri ile belirlenmesi hatalı olmakla burada devletin kur tahmini yapan birimlerininde hatalarının etkisi olduğunu düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Özellikle sn. loner'in belirttiği gibi ingiliz tahkimli mühürlü kaseli bir hizmetin nerden talimatli oldugu kimin cebine gittigi cok acik degil mi bana osmanlinin son donemlerini hatirlatiyor.

8. Forumdaş arkadaşlarım abilerim kardeşlerim. Sizden bir rica elimdeki hisseleri kısmen sattım. Dolara yatırım yanlış yanlışta amk ülkeyi .ok götürüyor bu yüzden tekrar döviz piyasasına girmek istiyorum. Sizce bu kur bu .ok gibi piyasada rekabetçi kur mu.

Sayfa 973/1001 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •