Sayfa 975/1001 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Olmadı, bu yorum halka atılan kazığı iktidar açısından meşrulaştırma havası veriyor.
    Öyle bir amacım yok hangi madde de sorun varsa konuyu açayım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Umarım yasaklar geri gelir, en azından kimi aptal işverenler imkanı olduğu halde uzaktan çalışmaya elverişli personelini zorla işyerinde tutmaya kalkmazlar !

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : Bugün yeni kararlar açıklanacak

Ben şahsen 50 dolar dahi yatsa hesabıma derhal bankaya gidip çekiyorum sırf bu yüzden, özellikle son 1 yıldır 1 dolar dahi bırakmadım kıyıda köşede. neme lazım crush abi, mazallah uçan ekonomide her an karga sürüsü çıkabilir karşımıza. gözümüzümü oyar başka yerimizimi allah kerim garik

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ekonominin patronu damat.!!!!!
    Damatın teknik analizini yap.!!!!
    Boş kasanın teknik analizi olmaz.!!!
    Sistem çökmüş durumda.!!!
    Kimin eli kimin cebinde belli değil.!!
    Döviz borcu batağı ve
    Bu cds Oranlarıyla iflasa gidiyor.!!

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : Bugün yeni kararlar açıklanacak
    Artık müjdenin müjdesini, haberin haberini alıyoruz.

Çift etkili.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    AKP'den şirket kıyağı: 180 kez yasa değişti.!!!!!

DÜŞÜK TEKLİFE İHALE YOK
    Kayırmacılığın, kaynakların verimli kullanılmasını ortadan kaldırdığını ifade eden Karatepe, sözlerine şöyle devam etti:

“İhaleler, kamu hizmetinin en düşük maliyetle yapılmasını sağlamak için düzenlenir. Buradaki amaç, kamu kaynaklarını daha iyi kullanmaktır. Ama bunu davet usulüyle yaparsanız, bu ihtimal ortadan kalkmış olur. Birçok ihale, en düşük teklifi verene verilmiyor. Gerekçe olarak ise ‘düşük teklif verenin teknik koşulları yerine getirememesi’ sunuluyor. Hâlbuki ihaleye başvurmanın şartlarından biri teknik şartları sağlamaktır. Dolayısıyla bu sağlam bir gerekçe gibi görünmüyor. Türkiye müteahhitlik konusunda dünyanın ileri gelen ülkelerinden biri; ancak son on yılda bu iş beş şirket arasında dönüyor.â€

https://www.gercekgundem.com/ekonomi...z-yasa-degisti
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bu ülkede demiryollarının tabutuna çiviyi çakan meşhur uyduruk aforizmasıyla (Demiryolları komünist rejimlerin ulaşım biçimidir) özaldır. Kendisi en büyük kötülüğü yapmıştır, ondan sonra da hayır gelmedi zati.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    "Demir/deniz yolunu
    rakipler kadar kullanabilsek,
    ihracatımızı kat kat artırırız"
    diyor üreticilerimizin çoğunluğu...]

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sn Egeli maksadınızı bilemem ama sanki biraz subliminal hava var veya ben öyle hissettim. Saygılar.
    Bu hizmetlerin hepsi bu ülke için faydalıdır. Ancak işin maliyeti konusu vatanseverlik derecesine göre değişir.(işin maliyetinin vatanseverlik derecesi ile ilgisi? )
    İnşaat işi yükleniciler için kazan gibidir. Sürekli ateşe odun atmanız gerekir.
    Her iş bittiğinde bu makine parkı, personel için yeni bir iş bulmanız gerekiyor.( 1. Bu konu devletin mi firmanın mı sorunu. Yani halkın parası böyle rahat peşkeş çekilebilir mi? 2. Neden hep malum 5 firma bu rahatsız edici değil mi. Üstelik bunların bir tanesi de milletin A.sına koyan).

Ama şunuda eklemem gerekiyor.
    Bu otoyol geçişlerinin dolar veya euro maliyetleri ile belirlenmesi hatalı olmakla burada devletin kur tahmini yapan birimlerininde hatalarının etkisi olduğunu düşünüyorum.(Burada akp ile kur tahminini yapanları ayırıp, akp yi sorumluluktan kurtarıp kur tahminini yapanlara yıkıyorsunuz. Kur tahmini ben mi yapacağım. Bütün kademedeki adamların onların bizzat ta kendileri. Haksız mıyım?)

Sayfa 975/1001 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •