Sayfa 974/1001 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Sağlık Bakanı : Bugün yeni kararlar açıklanacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Yazdıklarımda aşırı derece de ironi vardır. Teknik bir analiz yapsanız teşekkür ederiz. Mesala Arap şükrü

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Türk Hava Kurumu'nun (THK) tüm bakımlarını yaptırdığı göreve hazır 6 uçağı kullanmamakta direnen Orman Bakanlığı, helikopter ihalesi açtı. Gizli kapaklı yapılan ihaleyi yine tanıdık bir şirket aldı. Bakanlık bir helikoptere günlük 216 bin, 107 gün için toplam 23.1 milyon lira ödeyecek.

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...-kira-6031051/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : Bugün yeni kararlar açıklanacak
    Bu açıklamalarıda çözemiyorum. Gazete devri kapandı. Artık internetten haberleri anında alıyoruz. Madem karar alındı açıkla gitsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Yazdıklarımda aşırı derece de ironi vardır. Teknik bir analiz yapsanız teşekkür ederiz. Mesala Arap şükrü
    Ekonominin patronu damat.!!!!!
    Damatın teknik analizini yap.!!!!
    Boş kasanın teknik analizi olmaz.!!!
    Sistem çökmüş durumda.!!!
    Kimin eli kimin cebinde belli değil.!!
    Döviz borcu batağı ve
    Bu cds Oranlarıyla iflasa gidiyor.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bu açıklamalarıda çözemiyorum. Gazete devri kapandı. Artık internetten haberleri anında alıyoruz. Madem karar alındı açıkla gitsin.

Çok önemli bir b. yiyecekmiş gibim gizem katmak iyidir siyasette, bkz... müjde haberleri...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Saat 24:00'dan sonra caz yasak, çok önemli bir karar örneğin...

Emme şov için 350 bin kişiyi Ayasofyaya yığmak, tedbire girmez...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bu hizmetlerin hepsi bu ülke için faydalıdır. Ancak işin maliyeti konusu vatanseverlik derecesine göre değişir.
    İnşaat işi yükleniciler için kazan gibidir. Sürekli ateşe odun atmanız gerekir.
    Her iş bittiğinde bu makine parkı, personel için yeni bir iş bulmanız gerekiyor. Devlet bir şekilde bu yola girdi ve şu anda sürekli firmalara yeni iş üretmeye çalışıyor. Bu hikayenin mutlu sonlar biter mi bilemiyorum.

Ama şunuda eklemem gerekiyor.
    Bu otoyol geçişlerinin dolar veya euro maliyetleri ile belirlenmesi hatalı olmakla burada devletin kur tahmini yapan birimlerininde hatalarının etkisi olduğunu düşünüyorum.

Olmadı, bu yorum halka atılan kazığı iktidar açısından meşrulaştırma havası veriyor.

Sayfa 974/1001 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •