Bir ara bende FB vardı 7-9 maliyetli 22 olduğunda postalamıştım kademeli olarak,o zaman kaçın demiştim,zatın birisi,ne kaçması hisse 40 olacak diye yazmıştı,bende rüyanda görürsün dedim,15 mart pandemi yüzünden hisse 7 cıvarına inmişti,oradan alıp 10 cıvarı postalamıştım,10 üstüne attıktan sonra 13 oldu,11'e kadar düştü peşi malum 20 oldu,guya sattığımı 10'a inerse tekrar alacaktım,yani kuş uçtu,dahada almaya elim varmadı.40 olur diyen vatandaşta haklı çıktı,onunki atmagasyondu,ama tutturdu,bu fiatlardan sattımı bilmiyorum,zaten böyleleri borsada çok,abem be katlamadan satmam diyor,ellerinde hisse varmı onuda bilmiyorum,zaten sallayandan geçilmiyor,şurdan alıp sattığım dediğim zamanda bana kızıyorlar,ben dipçi ve karlı hisseciyim,az kar bana yeterli,öyle uçacak,kaçacaklarlan işim olmaz,düşecek hisseyede basarım stoplossumu zarar kes yaparım hiç acımadan,çünkü borsada fırsatlar hiç bitmez,çoğu hisseler gazlasa gitse bile zaman sonra kürkçü dükkanına geri dönüyor FB misali.
Vergi zaten ülkenin sorunu,bitik ekonomilerde tek çare,mesela benzinin maliyeti 1.5 2 arası,vergisi 3 tl,öttüren,kar marjı vs ile çıkıyor 7'ye,diğer akaryakıtlarda öyle,bu ülke çarkları dışa bağımlı enerji fiatlarıylan dönüyor,katlamış enerji fiat girdisiylen hiçbir sektör ayakta kalamaz,üstelik vergide verip,çalışana sigorta ödüyor,mecbur maliyet yükseliyor,karşılığında ise alıcı zayıf maddiyat yüzünden,bu nasıl düzelecek bilinmez denklem,iktidar ve ona yakın olanların keyfi tıkırında,ama çoğunluk sefaletlen uğraşıyor,üstelik o uğraşanlarda onlara destek vermesi ilginç ve ironi,bakalım soumuz nasıl olacak![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bülent Arınç , kendisinin ve eşinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri