Originally Posted by Webster Onurum İndes ve smart bi bak bakalim tavsiye edermin İkisi de eksi birden arti bire atti bir anda Manyak seyler oluyor
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by Fuat Soylu valla biz aslanı gördük. saygıdeğer webster üstad ne dese iki gün beklemeden %10 verdi. önce lokum sonra foret haydi hepbirlikte dövünelim almayan ellerimiz girileydi Benimde erken satan elim girileydi 😀😀😀
Originally Posted by Webster Yazilimin eline verdiler Arena aldim İzleyelim onurum Volkan konak elumize verdiler dinliyorum Bir yandan da almaya devam ediyorum Ytd
Originally Posted by Webster Canlar Bakin Alcatel Fonet Bera Lokman dedim Su bataklikta dortdu ucuyor La ben sizin icin daha ne yapayim Arada market manav indirimi de paylasiyorum Tavandan önce mi dedin sen üstad bunları? Ben kaçırmışım demek ki.
fonet yetişemeyenler için alım fırsatı veriyor kendini salıyor akşama tavana kitleyecek
Originally Posted by Foçabeyi Tavandan önce mi dedin sen üstad bunları? Ben kaçırmışım demek ki. Focabeyi tavandan sonra diyecek halim yok ya 😀 Hatta lokman eksideyken soyledim yarin tavan diye Dun de fonet hafif eksideydi soyledigimde Syg
Originally Posted by Webster Focabeyi tavandan sonra diyecek halim yok ya Hatta lokman eksideyken soyledim yarin tavan diye Dun de fonet hafif eksideydi soyledigimde Syg Kusura bakmayınız oynakbeyimiz. Kazan kaynerken başka yere bakıyormuşuz demek ki İşyerinde kaynıyor arada forum doğal olarak.
hisse alım satım komisyonu oranı anketimize katılır mısınız? http://www.strawpoll.me/20916754
Forum Rules
Yer İmleri