Sayfa 307/1006 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    enpara.... usd.... 32 gün....0,70
    ıcbc.....usd....32 gün....2,00

miktardan bağımsız..
    Burgan USD 2.75 minimum 300$ istiyor sanırım.

2. Rodeo 12.75 Hasibe 13

3.  Alıntı Originally Posted by igora Yazıyı Oku
    Rodeo 12.75 Hasibe 13
    Miktar ve vadede alabilir miyiz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    Burgan USD 2.75 minimum 300$ istiyor sanırım.
    Burgan dijital mi şube mi?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Amerika da Üniversite mezunu birinin yıllık net kazancı 50.000 dolardır. Bu para Türkiye de 375000 TL eder Türkiye de 25 yıl çalışıp aldığın en yüksek kıdem tazminatı 180 000 tl dir karı koca çalışsan 375000 tl ye denk gelir
    İş de Türkiye deki fakirleşmenin boyutları varın gerisini siz düşünün
    Ben emekli olmama rağmen hala çalışıyorum çünkü eşim yaş bekliyor daha 6 senesi var.
    Çalıştığım yerde 3 yıllık mühendis ve avukatlar AGİ dahil 3500 TL net alıyor mesai parası yok
    ilkokul mezunu makine operatörü ve forkliftci 5000 TL net alıyor mesaisi hariç

Artık üniversite mezunları iş bulamıyor bulsa bile geçinemiyor; fakirlik çok büyük boyutta rekabetçi dolar kuru arttıkça daha da fakirleşeceğiz. İşin kötüsü bunu herkes biliyor fakat bizim gibi insanların eli kolu bağlı ve sayımız çok az olduğu için kimseyi ikna edemiyoruz. Kader mahkumları gibi

Hem işsizlikten hem ücretlerden yakınıyorsunuz ! Eskilerin bir lafı vardır '' Büyük lafı dinlemeyenin burnu b..tan kurtulmaz '' diye. Reis , sizlere en başından beri ne dedi ? Bunları takip eden kazandı. Misal ; her mahalleye imamhatip açtı. Hep birlikte - istemezük- diye bağırdınız. Ama ısrarla bu okullar çoğaltıldı ve mezunları işsiz değil.

TSK de tabur seviyesine kadar din işleri subayı kadrosu açıldı. Daha yeni bütün KYK yurtlarına manevi danışman ataması yapıldı. Yani kesinlikle boş kalmaz bu mezunlar. Sizler ise ısrarla çocuklarınızı Anadolu lisesine, Fen lisesine göndermeye çalışın ! Çocuklarınızın istikbalini hiç düşünmediğiniz belli. hem bu dünyayı hem ahiretini hazırlamasına fırsat vermiyorsunuz .

ben ne diyorum yahu....huuu.... yine üstüm açık uyuyakalmışım.

6.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Amerika da Üniversite mezunu birinin yıllık net kazancı 50.000 dolardır. Bu para Türkiye de 375000 TL eder Türkiye de 25 yıl çalışıp aldığın en yüksek kıdem tazminatı 180 000 tl dir karı koca çalışsan 375000 tl ye denk gelir
    İş de Türkiye deki fakirleşmenin boyutları varın gerisini siz düşünün
    Ben emekli olmama rağmen hala çalışıyorum çünkü eşim yaş bekliyor daha 6 senesi var.
    Çalıştığım yerde 3 yıllık mühendis ve avukatlar AGİ dahil 3500 TL net alıyor mesai parası yok
    ilkokul mezunu makine operatörü ve forkliftci 5000 TL net alıyor mesaisi hariç

Artık üniversite mezunları iş bulamıyor bulsa bile geçinemiyor; fakirlik çok büyük boyutta rekabetçi dolar kuru arttıkça daha da fakirleşeceğiz. İşin kötüsü bunu herkes biliyor fakat bizim gibi insanların eli kolu bağlı ve sayımız çok az olduğu için kimseyi ikna edemiyoruz. Kader mahkumları gibi
    hocam yine tüm iyimserliğiniz üstünüzde.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Burgan dijital mi şube mi?
    Burgan Dijital internet sitesinden de bakabiliyorsunuz.

Burgan Dijital.jpg

8. Merkez Bankası Ağırlıklı Ortalama
    Fonlama Maliyeti %10.22
    (Önceki %10.16)

Sayfa 307/1006 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz