En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Alternatif bank vov hesap 12 yazýyor ama dün televizyonda ek faizle birlikte 13 e varan faiz diye reklam yaptý sitesine girdim ben bir þey göremedim konuyu duyan var mý.
Ek olarak fatura ödeme talimatý, kredi kartý, sigorta ve Kredili Mevduat Hesabý (Ekstra Hesap) ürünlerini kullanarak her biri için 25 baz puan alýnabiliyor. Bana saçma geldi. Týpký boþta para býrak yüksek faiz vereyim gibi...
Kaynak
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Finansbank Günlükte 12.40 veriyor,
Ancak paranýn 7.500 lirasýný boþta býrakýyor,
250.000 Tl de 32 günlük hesaplarsanýz faiz 12 ye düþüyor.
Ýnsanlar da 12.40 aldýðýný sanýyor.
bu sistem bana eni konu, ulu orta
"Çakallýk" gibi geliyor.
sermayenin 1/10 oranýnda Ýlk dolara geçiþim 6 tl dan 6.6 a çýktýðýnda zirveden alarak oldu. 6.85 lik baraj çökünce 6.98 den ikinci 3/10 lik oranla alým yaptým. Daha sonra kalan 4/10 için 7.20 den birkaç kez almaya çalýþtým. Baþaramadým.
Þimdi bakýyorum da 4/10 luk payým en yüksek olan nkaloyda bile kalmýþ olsaydý 23 bin lira daha az param olacaktý.
MB nýn faizi ani yüksek oranda artýrýrým þeklindeki tek silahý ile bu seyiyelere geldik.
Ancak TL de akþam rahat uyuyamýyorum.
Hükümet enflasyon garantili deðil ama, DOLAR ENDEXLÝ stopajsýz uzun vadeli enstrüman çýkarmadýðý sürece fazi 13 olmuþ 16 olmuþ hiçbir iþe yaramaz.
Ýnsanlar 2 yýl önce yüzde 24 + enflasyon garantili faizde bile dolarlarýný bozdurmadý.
Üstelik o dönemde Covid yoktu ve turizm geliri rekor seviye idi.
Hükümetin ekonomiyi kurtarma politikasý deyince aklýma hep hocanýn dikenli telle keçi yünü elde etme projesi geliyor nedense.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri