Tebrikler Vassago hocam. Netaşl güzel ralli yaptı.
Sacro hocam link yazdınız gitti. Tebrikler.
Tebrikler Vassago hocam. Netaşl güzel ralli yaptı.
Sacro hocam link yazdınız gitti. Tebrikler.
beyler bu ecilc in olay nedir
Ben de ona bakiyorum sabahtan beri. Alti ustu bir tost bufesi. (Bunu kucumseme icin degil, tasvir icin kullandim,. ekonomik deger acisindan yani). Ama fiyatlara baktiginizda 2 TL den 18 e kadar kopmus gelmis. Demek ki neymis; sen keriz olursan parani yiyen cok bulunur....Omrumuz elalemin, cehaletinden dolayi kaybettigi yatirimlarina ve sermayesine uzulmekle gecti. Ancak artik iyice kanaat getirdim ki; Mustehaklarmis.
Bu arada SASA'ci elemanlara sapka cikariyorum. Pazartesi diplerden 10% yukariya cekip Sali ve Cars oldurucu darbeyi indirdiler. Kademeli olunca da KHY lar pek hissetmedi, hala "malinizi kaptirmayin" muhabbetleri donuyor topiginde. Tost'cunun topiginde de muhtemelen benzer muhabbetler vardir, 30-40 TL hedefler vs.
Bu forumlar bilgi paylasimi ve cehaletin azaltilmasi anlaminda ciddi fayda saglamakla beraber, manipulator ve spek yancilari icin de bulunmaz bir imkan sagliyor.
Rasgele....
freesky
Karel cilerin oyuncuları makt a mı geçti acaba
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle gözüküyor kareli de Oyak götürmüştü
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
para b gruplarında gerisi yalan.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
bugün deli trade yaptım valla.
keyfim gıcır :D
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri