Originally Posted by Toroslar33 Webster ustat, isabetli hisse işlemleriniz için sizi kutluyorum. Çukurova'dan selamlar. Toroslar33 ustadim merhabalar Tskle Foruma bir nebze faydamiz olduysa mutlu olurum
Link te tavana gidiyor gibi eaw aldinmiydi
Originally Posted by Batman dinlenmesi bitti mi ustadım? eur/usd paritesine gore hareketlenmesi lazim
Originally Posted by Webster Link te tavana gidiyor gibi eaw aldinmiydi alenichev ustada dolar nolcak üstadım diyen web üstad kısa zamanda kendini geliştirip bir fenomen haline geldi. tebrik ediyorum.
Originally Posted by Webster Link te tavana gidiyor gibi eaw aldinmiydi Dün aldıydım üstadım. Aksam satışa koymuşum 33 den gitmiş farketmedim keskem iptal edeydim emri siz hafta sonu taşımaya devam mı?
Originally Posted by Fuat Soylu Ben de trendeyim. Makinistin gelmesini bekliyoruz. Geldim tren harekete gecti
Originally Posted by Batman alenichev ustada dolar nolcak üstadım diyen web üstad kısa zamanda kendini geliştirip bir fenomen haline geldi. tebrik ediyorum. Ustadim tsklr Dolari hala sorarim Cunku dolarin gelecegini trumptan baskasi bilemez😀😀😀
Originally Posted by eaw Dün aldıydım üstadım. Aksam satışa koymuşum 33 den gitmiş farketmedim keskem iptal edeydim emri siz hafta sonu taşımaya devam mı? Cikisim belli olmaz Ettigi kari begenip kacanlardanim Kalabilirde gidebilirde
Forum Rules
Yer İmleri