Sayfa 338/705 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

https://ataturkicimizde.com/fenerbah...-sinan-meydan/
    Burda cok guzel bılgıler var Fenerbahcemız ıcın.
    Ama burda dıkkat edılmesı gereken cok onemlı bır husu Buyuk taaruz savasının yapılması ıcın ATATURK'un fenerbahcemıze verdıgı gorevdır.
    Fenerbahcemız ısgalcılerle turnıva macı yapmasını ve o esnada ısgalcılerın TURKLER rehavete kapıldı imajı yaratıp 100bın kısılık orduyu Afyonkarahısara sevkıyatını farketmemelerını saglamaktı.O kısmın alıntısını yapıyorum

Atatürk’ün Futbol Stratejisi

Savaş ve strateji dehası Mustafa Kemal, kurtuluş savaşı yıllarında gerçekten de futboldan bir silah olarak yararlanmıştı. Mustafa Kemal, Fenerbahçenin Anadoluya silah kaçırması ve işgalcilerle yaptığı maçlar dışında, büyük taarruz öncesinde de futboldanyararlanmıştır.

Mustafa Kemal, Büyük Taarruzâdan bir ay kadar önce ordu takımları arasında bir futbol turnuvası düzenlemiştir. Bu turnuvanın final maçını seyrederken savaş planlarını silah arkadaşlarıyla paylaşmayı planlamıştır.

Yunanlılar, Mustafa Kemalin bu futbol ilgisi karşısında Kemal yenileceğini anladı, şimdi de futbola merak saldıâdiyerek onunla dalga geçerken, Charles H. Sherril, anılarında bu maçtan şöyle söz etmiştir:

Bu büyük futbol maçıyla ilgili haberler, gazetelerde ön planda yer alıyordu. Bu durumdan Yunanlılar da hoşnut görünüyordu. Zira Türk ordusunun hiç olmazsa yakın bir gelecekte herhangi bir harekatta bulunması söz konusu olmayacaktı. Çünkü Türkler şimdilik yalnızca futbolla ilgileniyordu

28 Temmuz 1922de Mustafa Kemal, 1. ve 2. ordu arasında oynanacak final maçını izlemek için Akşehire gelmiştir.

Mustafa Kemal, İsmet Paşa, Fevzi Paşa ve Yakup Şevki Paşa ile birlikte sadece maçı izlememiş, savaş planlarının ayrıntılarını da konuşmuştur. Böylece düşman hiç bir şeyden kuşkulanmadan Büyük Taarruz hazırlıklarına son şekil verilmiştir.

30 Ağustos 1922de Başkomutan Mustafa Kemalin önderliğinde Yunan ordusunu bozguna uğratan Türk ordusu, imkansızı başarıp Kurtuluş Savaşını kazanmıştır.
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

2.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    https://ataturkicimizde.com/fenerbah...-sinan-meydan/
    Burda cok guzel bılgıler var Fenerbahcemız ıcın.
    Ama burda dıkkat edılmesı gereken cok onemlı bır husu Buyuk taaruz savasının yapılması ıcın ATATURK'un fenerbahcemıze verdıgı gorevdır.
    Fenerbahcemız ısgalcılerle turnıva macı yapmasını ve o esnada ısgalcılerın TURKLER rehavete kapıldı imajı yaratıp 100bın kısılık orduyu Afyonkarahısara sevkıyatını farketmemelerını saglamaktı.O kısmın alıntısını yapıyorum

Atatürk’ün Futbol Stratejisi

Savaş ve strateji dehası Mustafa Kemal, kurtuluş savaşı yıllarında gerçekten de futboldan bir silah olarak yararlanmıştı. Mustafa Kemal, Fenerbahçenin Anadoluya silah kaçırması ve işgalcilerle yaptığı maçlar dışında, büyük taarruz öncesinde de futboldanyararlanmıştır.

Mustafa Kemal, Büyük Taarruzâdan bir ay kadar önce ordu takımları arasında bir futbol turnuvası düzenlemiştir. Bu turnuvanın final maçını seyrederken savaş planlarını silah arkadaşlarıyla paylaşmayı planlamıştır.

Yunanlılar, Mustafa Kemalin bu futbol ilgisi karşısında Kemal yenileceğini anladı, şimdi de futbola merak saldıâdiyerek onunla dalga geçerken, Charles H. Sherril, anılarında bu maçtan şöyle söz etmiştir:

Bu büyük futbol maçıyla ilgili haberler, gazetelerde ön planda yer alıyordu. Bu durumdan Yunanlılar da hoşnut görünüyordu. Zira Türk ordusunun hiç olmazsa yakın bir gelecekte herhangi bir harekatta bulunması söz konusu olmayacaktı. Çünkü Türkler şimdilik yalnızca futbolla ilgileniyordu

28 Temmuz 1922de Mustafa Kemal, 1. ve 2. ordu arasında oynanacak final maçını izlemek için Akşehire gelmiştir.

Mustafa Kemal, İsmet Paşa, Fevzi Paşa ve Yakup Şevki Paşa ile birlikte sadece maçı izlememiş, savaş planlarının ayrıntılarını da konuşmuştur. Böylece düşman hiç bir şeyden kuşkulanmadan Büyük Taarruz hazırlıklarına son şekil verilmiştir.

30 Ağustos 1922de Başkomutan Mustafa Kemalin önderliğinde Yunan ordusunu bozguna uğratan Türk ordusu, imkansızı başarıp Kurtuluş Savaşını kazanmıştır.
    Fenerbahçe nin sevilmeme nedeni belkide budur. Fenerbahçe büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir. ...

3. Rahmetli İslam Çupi "Fenerbahçenin şampiyon olduğu yıllar Türkiye ekonomisi hep büyümüştür" derdi. Bu durum çalışıyorsa iyi bir sene bizi bekliyor.

Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

5. Fiyat şu bu bağımsız takım analizim..

Geçen sene lig başlarken yine yazmıştım,
    O zaman biz Fenerbahçe, Ts ve Başakşehir ligin sonuna gider, 3 takımdan biri Şampiyon olur yazmıştım..

Biz ilk yarı Kayseri-Malatya-Göztepe ve 2. Yarı Ts-Alanya maçları ile yarıştan koparılmıştık. Oyuncuların boş kaleye atamamaları ve de nasıl olsa bizi şampiyon yapmayacaklar psikolojisi ile yarıştan düşmüştük.

Şimdi de not alın. )))
    Öngörüm ve tahminim.
    Kadrolara oyunlara psikolojiye bakıyorum..

Ts nin kadro tamamen dağıldı, Başakşehir yaşlı ve doymuşluk olacak, Bjk nin kadro çok kötü.

Eğer Gs orta sahasını güçlendirir, bizde iyi bi golcü ve iyi bi stoper alırsak,
    Ligin sonunda tahminim ya biz ya da gs şampiyon olur. Ts, başakşehir, bjk yarıştan koparlar. Lig bitsin yine bakarız)))

Bu hafta ki bizim kadro çok değişir. Tiam ve Denizi kanatlarda hiç beğenmedim. Fenerbahçenin golcüsü Frey olamaz. Bitirici olacak, çok koşup boşa efor sarfetmeyecek. Orta sahamız çok güçlü, ligin en iyi en kalite orta sahası bizde.
    İyi bir kanat, iyi bir golcü iyi de bir stopere şampiyon oluruz.
    Bu sene engellensek te kadro derin ve kaliteli.
    Geçen sene yedekler as lar vasattı. Çıkan vasat, giren daha da vasattı.
    Bu sene kelalaka vasat topçular gönderiliyor. Belli ki bi futbol aklı var.
    Komolli 2 yılda bizi 10 sene geriye götürmüştü.

Şu an tüm vasatlık kabuğu değişiyor. Dün gördük, Gustavo çıktı Sosa girdi. İşte Fenerbahçe kalitesi budur.
    Şu an 4-5 vasat topçu daha kaldı, onlar da gönderilir,
    İyi bir kaliteli golcü, kalite stoper, kalite bir kanat oyuncusuna ligi 1. Bitiririz gs de 2. Olur. Çünkü lig çok uzun 40 maç. 3-4 kalite oyuncu alırsak, ligi götürecek sakatlık vs de en derinlikli kalite kadro bizde olur.
    Tahmin/öngörüm/ şahsi fikrim.

Hisse bu arada 15 lerden 54 lere geldi yaklaşık 1 ayda 4 kat kazanç. Ben almamıştım, 1 kuruş kazanamadım çıkışta, cesaret edememiştim.
    Tepeden yakalananlar için zor. Bu tip çıkan her hissede genelde olan senaryo ihtimali
    Tahminim, yabancıların, fair price , dedikleri denge fiyatına kadar gider. Dengelendikten sonra, asansör, sonra yatay. Sonra şampiyonluk hikayelerine göre her spor hissesi hareketini çeker diye öngörüm.,,
    Hisse denge fiyata gelir, asansör hareketlerini yapar, yataya sarar, sonra şampiyonluk potasına girersek o zaman yüklü burdayım)))

Ligin ilk 6 haftası skorlar hiç önemli değil. Ligin 2. Yarısının 5. 6. Haftasından sınra şampiyon inceden belli olmaya başlar.

Saygılar.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir, naçizane fikirlerimdir.

6. https://twitter.com/i/status/1305078674031599616

3.5 milyon euroya FENER e geldi.18 milyon euro ya Lazio ya gitti.Üstüne üslük 700 bin euro alacağından da feragat etmiş....!!!!

''FENERBAHÇELİLER hakkını helal etsin '' diyor çocukluktan FENERBAHÇELİ MURİÇ imiz....!!!!

https://twitter.com/caginyo/status/1304898042756304897

Hakkını helal eden FENERBAHÇELİLER yazsın bu yazımdan alıntı yaparak....!!!!

7. Rakipleri transfere para harcayamazken. Fenerbahce oyunculara bu kadar parayi nasil verdi.
    Ornek caner erkin, gokhan gonil, sosa.....eski takimlarinda alamadiklari paralari fb de alacaklar...
    Nasil oluyor bu birisi izah etsin lütfen...
    Baskan kendi cebinden mi veriyor...
    Eger boyleyse er gec ortaya cikar....
    Sahsi cikar ugruna fener lige veda eder

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Fiyat şu bu bağımsız takım analizim..

Geçen sene lig başlarken yine yazmıştım,
    O zaman biz Fenerbahçe, Ts ve Başakşehir ligin sonuna gider, 3 takımdan biri Şampiyon olur yazmıştım..

Biz ilk yarı Kayseri-Malatya-Göztepe ve 2. Yarı Ts-Alanya maçları ile yarıştan koparılmıştık. Oyuncuların boş kaleye atamamaları ve de nasıl olsa bizi şampiyon yapmayacaklar psikolojisi ile yarıştan düşmüştük.

Şimdi de not alın. )))
    Öngörüm ve tahminim.
    Kadrolara oyunlara psikolojiye bakıyorum..

Ts nin kadro tamamen dağıldı, Başakşehir yaşlı ve doymuşluk olacak, Bjk nin kadro çok kötü.

Eğer Gs orta sahasını güçlendirir, bizde iyi bi golcü ve iyi bi stoper alırsak,
    Ligin sonunda tahminim ya biz ya da gs şampiyon olur. Ts, başakşehir, bjk yarıştan koparlar. Lig bitsin yine bakarız)))

Bu hafta ki bizim kadro çok değişir. Tiam ve Denizi kanatlarda hiç beğenmedim. Fenerbahçenin golcüsü Frey olamaz. Bitirici olacak, çok koşup boşa efor sarfetmeyecek. Orta sahamız çok güçlü, ligin en iyi en kalite orta sahası bizde.
    İyi bir kanat, iyi bir golcü iyi de bir stopere şampiyon oluruz.
    Bu sene engellensek te kadro derin ve kaliteli.
    Geçen sene yedekler as lar vasattı. Çıkan vasat, giren daha da vasattı.
    Bu sene kelalaka vasat topçular gönderiliyor. Belli ki bi futbol aklı var.
    Komolli 2 yılda bizi 10 sene geriye götürmüştü.

Şu an tüm vasatlık kabuğu değişiyor. Dün gördük, Gustavo çıktı Sosa girdi. İşte Fenerbahçe kalitesi budur.
    Şu an 4-5 vasat topçu daha kaldı, onlar da gönderilir,
    İyi bir kaliteli golcü, kalite stoper, kalite bir kanat oyuncusuna ligi 1. Bitiririz gs de 2. Olur. Çünkü lig çok uzun 40 maç. 3-4 kalite oyuncu alırsak, ligi götürecek sakatlık vs de en derinlikli kalite kadro bizde olur.
    Tahmin/öngörüm/ şahsi fikrim.

Hisse bu arada 15 lerden 54 lere geldi yaklaşık 1 ayda 4 kat kazanç. Ben almamıştım, 1 kuruş kazanamadım çıkışta, cesaret edememiştim.
    Tepeden yakalananlar için zor. Bu tip çıkan her hissede genelde olan senaryo ihtimali
    Tahminim, yabancıların, fair price , dedikleri denge fiyatına kadar gider. Dengelendikten sonra, asansör, sonra yatay. Sonra şampiyonluk hikayelerine göre her spor hissesi hareketini çeker diye öngörüm.,,
    Hisse denge fiyata gelir, asansör hareketlerini yapar, yataya sarar, sonra şampiyonluk potasına girersek o zaman yüklü burdayım)))

Ligin ilk 6 haftası skorlar hiç önemli değil. Ligin 2. Yarısının 5. 6. Haftasından sınra şampiyon inceden belli olmaya başlar.

Saygılar.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir, naçizane fikirlerimdir.
    Reisim ben tam tersini düşünüyorum.Yıllardır ilk 5-6 haftada aldığımız başarısız sonuçlarla yarıştan erken kopuyoruz.bU YIL Ç.Rize maçını aldığımız için çok büyük ümidim var.Hatayspor karşısında 2 veya 3 farklı bir galibiyetle cimbom deplasmanına moralli gireriz.

Gs deplasmanında yenilmezsek ,FENERBAHÇEMİZ bu yılın en büyük şampiyonluk adayı olur.Tabii ki bana göre....!!!

Borsaya gelince geçen yılın AGRESİF spor hissesi TSPOR da fazla işlem yapmamıştım.Bu yılın AGRESİF i Fb de güzel kazandım ama düşüşte nereden döneceğini tahmin edemiyorum.Bu yüzden bana riskli geliyor.

Gs hissesinde ise düşebileceği ve dönebileceği rakamları tahmin etmek daha kolay geliyor bana.FENERBAHÇE ye göre çok yükselmediği için bu dönemden sonra tepki yükselişinde GS hissesi almayı düşünüyorum....!!!!

Bir de FATİH TERİM gerçeği var.Terim li Gs ne yapıyor ediyor illa ki şampiyonluk potasında yer buluyor...!!!

Şu tabanlardan sonra birkaç tavan gelir ve sonra bir taban ve ardından fiyatlar oturur....!!!!

Liderliklere göre ve maç sonuçlarına göre spor hisselerinde bundan sonra grup hareketi değil TEKİL bazlı hareketler olacağı kanısındayım....!!!

Sayfa 338/705 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •