Hisselerin hafızası olurmus, derler.
Gördükleri değeri hiç unutmazmış.CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisselerin hafızası olurmus, derler.
Gördükleri değeri hiç unutmazmış.CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
onu, yıllar önce hafızalarda iz bırakan o seviyeyi unutamayanlar söylerler
unutulmaz gün
https://youtu.be/u52XDilf628
Oruç Reis Limana dönmüş ?
Anlayan beri gelsin 🤔)
Neyseki Kasım’a az kaldı.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kasıma kasma kasma kasıma kasmadan da olur işte, dolar var kasada diyom dinlemiyon işte böyle..
geel diyoruuum emmime bu iş oluur diyorum ekimeee, susma susma susma susma içine atıp susma böyle..
https://www.youtube.com/watch?v=sqy2YIpKCRg
Nedir bu şirket?
Ne plastiği, ne ambalajı?
Böyle büyük para ödeneceğine satılıp büyük para alınsa daha güzel olur muydu?
Ne üretiyor? şimdiye kadar ne kâr etmiş bu şirket?
bilgisi olan arkadaşlar biraz açıklayabilir mi?
KAP'a açıklama gelmiş:
Finansal Duran Varlık Edinimi
57.803.431,-Avro olup, "Kapanış" tarihi itibariyle 509.664.411,81-Türk Lirası karşılığındadır (11.09.2020 tarihinde saat 15:30'da açıklanan TCMB Döviz Alış Kuru).
Sesa Ambalaj ve Plastik Sanayi Ticaret A.Ş.'nin sermayesini temsil eden payların tamamının (%100), doğrudan bağlı ortaklığımız Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinde %70 oranında pay sahibi olduğu doğrudan bağlı ortaklığı SESA Üretim Yatırımları ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından satın alınması ve devir işlemleri 14.09.2020 (bugün) gerçekleştirilmiş olup, "kapanış" işlemleri bugün itibariyle tamamlanmıştır.
Sesa Ambalaj ve Plastik Sanayi Ticaret A.Ş.'nin sermayesini temsil eden payların tamamının (%100) iktisap edilmesinde, SESA Üretim Yatırımları ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından 35.838.129,-Avro tutarında özkaynak kullanmış, kalanı ise banka kredisi ile finanse edilmiştir. Pay alım bedeli ile ilgili olarak, takip eden dönemlerde, bazı şarta bağlı bedel uyarlaması ve/veya performans ödemesi söz konusu olması durumunda, gerekli açıklamalar konuya ilişkin finansal tablo dipnotlarında yer alacaktır.
Yılbaşında dolar 5.87 imiş ,bugün 7.5.Kasada 470 milyon dolar var diye biliyorum,bakkal hesabı 760 milyon kar var sade dolar artışından.
Yer İmleri