Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Atik Yazýyý Oku
    Beni açýkça çok hayal kýrýklýðýna uðrattý ve tedirgin etti Sn Baþkent. Nedeni ise bu denli hacim olup nasýl eksi kapanýyor. 8.yýlýn sonunda kýrýlan dirençleri Habertürk ün anti propagandasýna nasýl harcatýyorlar anlamýyorum. Üstelik bunca beklentiyi 10 yýldýr nereye kadar tutacaksýn hepsinin vadesi çoktan geldi. Sözüm meclisten dýþarý yuh! diyorum.

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunlarýn iþine akýl sýr ermez ama cidden rahatým nedense bende bilmiyorum. Paraya kýyýp Stanley termos aldým Hus kardeþimle çay içmek için. Onu tanýmayý çok istiyorum. Koronam tam negatif olsun davetini bekliyorum husun
    Yatýrým tavsiyesi deðildir.
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

2.  Alýntý Originally Posted by Baþkent Yazýyý Oku
    Bunlarýn iþine akýl sýr ermez ama cidden rahatým nedense bende bilmiyorum. Paraya kýyýp Stanley termos aldým Hus kardeþimle çay içmek için. Onu tanýmayý çok istiyorum. Koronam tam negatif olsun davetini bekliyorum husun
    Tabiiki ,biz dokuz doðururken sen rahat olabiliyor ve izliyorsun çünkü hisseden çýktýn ve ýþýklar'a girdin burayýda eski göz aðrýsý olarak takip ediyorsun yani olamazmý Eleþtiri yapmýyorum senin doðal hakkýn nasýl istersen öyle yapabilirsin,Baþkent'im ben þaka takýlýyorum..Tekrar geçmiþ olsun..Hus911 Coþkun Göðen'e misafir olmuþ dönünce elbet sanada uðrar yada kesin davet eder..

3.  Alýntý Originally Posted by kartalgaga Yazýyý Oku
    Tabiiki ,biz dokuz doðururken sen rahat olabiliyor ve izliyorsun çünkü hisseden çýktýn ve ýþýklar'a girdin burayýda eski göz aðrýsý olarak takip ediyorsun yani olamazmý Eleþtiri yapmýyorum senin doðal hakkýn nasýl istersen öyle yapabilirsin,Baþkent'im ben þaka takýlýyorum..Tekrar geçmiþ olsun..Hus911 Coþkun Göðen'e misafir olmuþ dönünce elbet sanada uðrar yada kesin davet eder..
    Iþýklara girmeye baþladým ve daha buradan çýkmýþ deðilim. Þeker finanslarým vardý onlarý sattým ondan gelen paranýn bir kýsmýyla Iþýklara girmeye baþladým Ýhlas grubundan kurtulduðum zaman buradan kazandýðým para ile þarap daðýtacaðým demiþtim
    Þu an hala þarap daðýtmadým

4.  Alýntý Originally Posted by kartalgaga Yazýyý Oku
    Ayrýyeten anladýðým kadarýyla benim profilimi ve yazdýklarýmý güzel bir þekilde takip ediyorsun. Merak benim bu hissede olduðumu yada bu hisseden çýktýðýmýda mý þu linkteki yorumdaki gibi tahmin ettin. https://www.hisse.net/topluluk/showt...33#post4719933

Baþka hissede yatýrýmcý olmamýn önünde bir engel mi var. Bu grup hissedarým diye baþka hisse alamazmýyým böyle bir kural mý geldi acaba.

Bu grup hisselerine girdiðim günden bu yana yaptýðým tüm iþlemleri SPK görebiliyor þikayetçi ol görsünler sonrasýnda bi özür borçlu olacaksýn adli süreç sonunda.

En zoruma giden þey beni birinin adamý olarak nitelendirmek. Kiþi kendisi gibi bilir baþkalarýný.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •