Bugün heyecanlý ve güzel bir seans izledim hiç umudumu bozacak bir þey olmadý. Keyifle izlemeye devam edeceðim inþallah. Hus çay teklifime hala cevap vermedin çay sevmiyorsan þarapta ikram edebilirim sana. Ben içmiyorum ama sana ýsmarlarým belki kendine gelirsin biraz malum bi seviyeleri pek hazmedemedin
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Beni açýkça çok hayal kýrýklýðýna uðrattý ve tedirgin etti Sn Baþkent. Nedeni ise bu denli hacim olup nasýl eksi kapanýyor. 8.yýlýn sonunda kýrýlan dirençleri Habertürk ün anti propagandasýna nasýl harcatýyorlar anlamýyorum. Üstelik bunca beklentiyi 10 yýldýr nereye kadar tutacaksýn hepsinin vadesi çoktan geldi. Sözüm meclisten dýþarý yuh! diyorum.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Tabiiki ,biz dokuz doðururken sen rahat olabiliyor ve izliyorsun çünkü hisseden çýktýn ve ýþýklar'a girdin burayýda eski göz aðrýsý olarak takip ediyorsun yani olamazmýEleþtiri yapmýyorum senin doðal hakkýn nasýl istersen öyle yapabilirsin,Baþkent'im ben þaka takýlýyorum..Tekrar geçmiþ olsun..Hus911 Coþkun Göðen'e misafir olmuþ dönünce elbet sanada uðrar
yada kesin davet eder..
þimdi tam zamaný haydi yürü dur artýk ayaklarýnýn üstünde korkunun ecele faydasý yok itibarýný kurtarma vaktidir dön eski þaþalý günlerine piyasada toplumda ak yüzün olsun unuttur hakkýndaki olumsuz düþünceleri bunun için gayret sarfet görelim hala nasýl ellerinden alýrýmýn çalarýmýn peþinde olma en büyük zenginliðin itibar olduðunu unutma ve anla artýk ama kime diyorsun can çýkar huy çýkmaz bu iþler yürekli ve mert insanlarýn iþi bacaksýz CO'ya göre deðil ..Ben olsam kendi itibarýmýn yanýnda rahmetli babamýn arkasýndan konuþulmasýna asla müsade etmem onun için madi ve manevi tüm þartlarýmý zorlarým ruhu þad olsun azap görmesin diye babamýn itibarý ruhunun huzuru için tüm mal varlýðýmý seferber ederim hayýrlý evlatlar gibi tabiki bahsettiðim güzel vasýflar her insanda malesef bulunmaz þükürler olsunki hayýrsýz,hayasýz,ahlaksýz,merhametsiz evlat deðilim..Amerikalý coni CO' ya kapak olsun..
Yönetim Kurulumuzun bugün (15.09.2020) yapmýþ olduðu toplantý neticesinde
Baðlý Ortaklýðýmýz Ýhlas Yayýn Holding A.Þ. ile eþit oranda paya sahip olmak üzere Ýhlas Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.'nin kurulmasýna, kuruluþa iliþkin çalýþmalarýn baþlanmasýna ve gerekli izinler için baþvurularýn yapýlmasýna karar verilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/875114
BIST
(15/09/2020 - 1631)
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer Ýmleri