Sayfa 58/296 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 2364 madde; 457 - 464 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1. Günaydınlar...
    Tavanlamaz amma 16 ya selektör yapar bizim kaliteli gençler bugün...
    Madem ki çok bunaldı forum bir rahatlatmak lazım tahtayı demekki...
    Hadiyin gençler kahvelerinizi için sonra atraksiyon bekliyoruz Ateks ten...

Şu arsa fiyatı için İstanbul u bilen ve gayrimenkul fiyatlarından bugün çoluk çocuğun bile haberi varken...
    kağıt üzerinde yazılı 280 milyon a ok diyenler bu hisse de boşuna beklemeyin zamanınıza yazık...
    En basit örneği veriyorum Zeytinburnu demirciler sitesinde 100m2 lik küçük dükkanlar 2 milyon tl dir toprağa basan
    Yine tam önündeki Realistanbul da ev fiyatları m2 si 1200 tl dir
    Realistanbul 41000 m2 dir 380 daire var bu oranla Ateks arazisine 480 daire sığar ve bu bölgede 3+1
    daire fiyatları 2,5 milyondan başlar varın gerisini siz hesap edin...

Neden bekliyorum yıllardır 51383 m2 nin 40 m2 si benimdir işte o yüzden burdayım:kahkah:

Alıntı Originally Posted by Palamut Yazıyı Oku
    Günaydın...bu sefer de ben yazayım bakayım ne olacak !! " bol tavanlı günler " ..... kesinlikle ytd.
    yesss....katılıyorum...

biz yazınca başka..arkadaş yazınca başka...olsun.....

3.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Yeminle haklısın şimdi edip in topigine baktım, son yazı senin ve 2 Eylül tarihli[emoji16][emoji38] dir. Bak buraya 12 saat önce yazmışsın senden sonra bir dünya bilgi yazılmış. Abi pastane yazan olmadı ama hastane yazıldı. Yazınca gitmeyecek. Aha ispatı.. Şirket rapor gönderecek. Kap haber i, sipariş haberi veya arsa proje vb olursa Turgg yi geçeceğiz inşallah

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    evet şimdi bende dikkat ettim. edip te 2 eylülden beri benden başka yazan yok,

edip yazımda ise ince bir mesaj var. kagıt o yüzden hareketli,,,

ateks de ise, her kagıdı alan bu forma ugruyor, bak ben geldim kagıt gider havasına bürünüyorlar.

kagıdın yıllardır var olan varlıklarını her yazıda yazıp, belgesiz degerler biçmek suçtur.

hareket için yeni bir konu lazım. patron kagıtlarında ortada yeni bir şey yokken hareketleri sınırlı ve korumalılar.

mesela bir ara ortak satacak diye yükselmişti.

şimdide birşey olmalı ki hareketlenmeli.

4.  Alıntı Originally Posted by KUMAR Yazıyı Oku
    evet şimdi bende dikkat ettim. edip te 2 eylülden beri benden başka yazan yok,

edip yazımda ise ince bir mesaj var. kagıt o yüzden hareketli,,,

ateks de ise, her kagıdı alan bu forma ugruyor, bak ben geldim kagıt gider havasına bürünüyorlar.

kagıdın yıllardır var olan varlıklarını her yazıda yazıp, belgesiz degerler biçmek suçtur.

hareket için yeni bir konu lazım. patron kagıtlarında ortada yeni bir şey yokken hareketleri sınırlı ve korumalılar.

mesela bir ara ortak satacak diye yükselmişti.

şimdide birşey olmalı ki hareketlenmeli.
    Tmm sayın kumar söyledim edip gidecek bu duracak edip satınca bunu uygun fiyattan alacaksınız [emoji38][emoji38][emoji38]

5.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Tmm sayın kumar söyledim edip gidecek bu duracak edip satınca bunu uygun fiyattan alacaksınız [emoji38][emoji38][emoji38]

yok o işlerden anlamam,

şu an intem deyim,,,

bundan sonra uygun ne var o tabiki :)

6.  Alıntı Originally Posted by KUMAR Yazıyı Oku
    yok o işlerden anlamam,

şu an intem deyim,,,

bundan sonra uygun ne var o tabiki :)
    İntem kaç valla fiyat şişti

7. garanti geldi 10 bin aliş girdi 15,09

8. Haydi gençler temiz iş çıkartın
    Göze hoş gelen kalıcı yükselişler en büyük beklentimiz sağlığınızdan sonra...

Sayfa 58/296 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •