It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
ARCLK;BIM;MGROS ve TCELL..sabahın vadelileri....
Böyle mesaj olmaz tabii...Çocuk tacizini lanetlemek yerine bunu yazmak trollüktür.Originally Posted by BirİkiÜç
Ben şahsımın bu tarikatlar ile işim olmazda.
Baykaldan, HDP'nin tecavüzcü milletvekillerinden, Didim belediye başkanından karımızı kızımızı nasıl koruyacaz sen onu söyle.
Ahlaksız ve Ahlahsızlardan tüm dünya çekiyor.
@erefefik
kanun cezasını vermez ise ben veririm diyorsunuz yani yine başa dönüyorsunuz.
sizin başınıza gelenleri başkaları daha mı iyi cezalandırıyor.
verdiğim örnekler daha iyi anlaşılsın diye uç örnekler
ayrıca trol dediğim troldür.
muhalif olupta trol olmayan yokmu
ben iktidara üyeyim menfaatim için ama gider muhalefete oy atarım. çünkü zihniyetini beğenmesem de azınlık olduğu için menfaatimi karşılayamaz.
nedir bu şimdi trol değilmi?
araştıran kişileri severim ön yargılı olduğum konularda olabilir ama ikna eden buyursun gelsin özele
ülkemizde idam var ve babanız idama mahkum edilmiş ve hakim sizsiniz?
bazı meslekler ahlakı aşar ? siz yapabilirsiniz ama ömür boyu vicdan azabı çeker ve bir süre sonra kendi hayatınıza son verebilirsiniz.
bu sebeple her şey görüldüğü gibi kolay değildir.
vadelide hızlı hareket önemli evet.. ama aşırı hızlı hareketler güzel getirilerden mahrum bırakabiliyor.. bir dengesi olmalı.. ortalamada 2-3 günde ciddi marjlar oluşabiliyor pozları kapatmak için..
Son düzenleme : discretus; 15-09-2020 saat: 12:53.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri