Bear_Bull
@BearBull26
Bugünkü alımlar ile %50,3 dolar, %11,6 Euro, %4,6 iki madencilik hissesi, %33,5 TL,11 kontrat eurusd short ile devam ediyorum. Bu hafta içinde TL leri dövize ve az bir kısmını aynı hisselere çevirmeyi düşünüyorum.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
long pozda olanlar sürekli borsaya nalet ediyor gitmiyor diye ancak esasen short pozda olanların canı yanıyor..her şey long pozda olanlara göre ayarlanmış.. borsanın doğası gereği yukselme eğiliminin varlığı yetmiyor, ekstradan düşmemesi için ayrıca çaba sarfediliyor bir sürü ek düzenleme ile.. düşürmeyeceklerini tahmin ettiğimi söylemiştim önceki günlerde..şaşırtmadı ama son tahlilde borsa için tehlikeli bu yapay işlemler..
evet, borsa bir çok açıdan hileli zar gibi ama bu %5 devre kesici muhabbeti ayrıca aptalca bir karar.. %5 nedir yaaa..böyle gerçek fiyatlamadan bahsetmek imkansız.. en az %10 olmalı.. hatta belki %20..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
ekonomi güya pik yapıyor.. hahaaaahhaaa..
ama borsasının düşmesine, normal fiyat hareketleri göstermesine izin verilmiyor..komedi..
ekonomi iyiyse bırakın müdahaleyi, zaten borsa coşar..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
İngiliz Hsbc , Barclays ; İspanyol Bbva , Santander , İtalyan Montepaschi banka hisselerinde dramatik düşüşler var , leşbank diyenlere bazen katılıyorum ama şu hisselerin grafiklerine baksalar bir daha leşbank yazmazlar...
2 gun hammal gibi hem hisse hem long poz tasidim elde var sifir shortcu 48 saat hammaligin karisiligini 5 dakikada aldi
Ben lesbanklarini buralardan biraz yukarlardan aldim ama zarari kurtarma umudum cok az
Ocak ayindaki sevilerden banka tasiyanlar var
Ben olsam kafayi yerdim
Lesbanklari zarara verneyi dusunmeye basladim.cunku bunlar haketten gidici
Daha ney nası ne olsun Calibra Turbo’cum..
Kıpırdayamadan kimseler 2 haftalık çentiği 2 dakkada rePaint ettik bitti bile diyoruz ya..
Sen bakma milletin şöyle böyle atıp tuttuklarına, mesaj duble olaraktan alınmış oldu..
Dahası da anlamak istemeyenlere özel seanslar yapciuk.. )
Yer İmleri