Originally Posted by şahit global piyasalar artık arikan fiçırlarını takip etmiyor galiba. bunun anlamı, şortçulara müjde, gaz var, olabilir. O gaz haberi büyük patlatılacak. Ekim de olacak deniyor. Son bir üstten verip şağı basma operasyonunu o zaman bekliyorum. Yılı da öyle bitirirler.
Originally Posted by emregunes Dün akşam daha olumsuzdunuz piyasa hakkında. Yeni bir haber mi var ? Dünkü hareket olmasaydı OLUMLUYDUM... 121.550 çizgisi gösterince renk değişti..
Originally Posted by emregunes O gaz haberi büyük patlatılacak. Ekim de olacak deniyor. Son bir üstten verip şağı basma operasyonunu o zaman bekliyorum. Yılı da öyle bitirirler. %5 mini müm %10 maksi müm düşüş beklentim mevcut. globalde. düzeltme kabilinden, carifiyatlar üztünden.
Yatırım tavsiyesi değildir.
avoda bak işlem hacimde ilk 5 viopta 1243,5 altında kapanış yapmadıkça gogogogo bence
Originally Posted by emregunes Dün akşam daha olumsuzdunuz piyasa hakkında. Yeni bir haber mi var ? thy almıştır
bir halt olacağı yok.
viskili soyguncu diye bir film var imdb 8 küsürdü sanırım izleyin bence
Originally Posted by emregunes FED in faiz kararı açıklanacak bugün. valla hiç haberim bile yok... gerçi zaten dediler yıllarca sıfır kalacak diye, çok bir haber değeri de yok sayılır da... teşekkürler...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Originally Posted by EMLAK avoda bak işlem hacimde ilk 5 viopta 1243,5 altında kapanış yapmadıkça gogogogo bence robot 3sn.de oraya iniyor.. stop yazmadıkça aşağı alma şansın yok..
Forum Rules
Yer İmleri