Sayfa 861/1001 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: Viop - XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Bende petkim nede dusuyor diorum bulut almis 3 e kdr yolu var yandik
    Kardes yarin ver bir suru hisse var
    Vicente mal aldım ama bugun değil geçen 4.20 lere düştüğünde akçay ya cvp yazmıştım bu pilav çok su kaldırır diye benim oyun tarzım bellidir badem style tahtalarında surf , gideceğine inanırsam kendimce graf vs ile tutarım.Bu yüzden sakin ol kenardan seyret daha 2 tahta daha var .

2. https://twitter.com/oturdumagliyom/s...892109824?s=20

Cevremde muhalif ne kdr dolarci varsa tayyip e damat a duacı
    Toz kondurmuyorlar
    Muhalefet ederiz arada oylarimiz rte ye dio hepsi

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tahta badem style tarafından yönetiliyor , bu yüzden bu pilav daha çok su kaldırır.
    Önemli olan bu tahtada maliyetlenme ve badem style surflerinde yakalamak hacimde son dönemlerde argoritmik kullandıkları tahtalardan dünkü hacimi 2 milyar üstü
    Vıcente bak düştüğünde böyle yazmışım ama huyum kurusn reklamı ve balye yapıştırmayı yapmıyoruz eziceğim zaman gerekli yerlere yapıştırıyoruz.

4. Yurt dışında fabrikalarda, süper marketlerde uniforma tişört giyiliyor. Tek tek dolaşıp sipariş toplayıp üzerine marka basılı iş elbisesi siparişleri alınıp gönderilebilir. Oldukça niş bir alan. Bu maske işi bir ivme verebilir.

ABD olimpiyat giysilerini Çin'liler yapılmış hatta ABD bayrağı da Çin malı denmişti.

Direkt GANT, Paul Shark, Lacoste şeklinde marka yaratmak oldukça zor.

Rahatlık, kolay para, yardımlar vs insanları tembelliğe ve rehavete itiyor.

İş adamlarına ve başarılı insanlara saygı bir motivasyon verebilir, bir ara pasaport vs vereceğiz dediler daha sahici destekler olmalı, mesela il genel meclislerine o ilde en çok vergi verenler için kontenjan verilebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Böyle durumlarda portfoyun 1/5i ile max olacak sekilde vioptan kontrat açmak daha mantıklı duruyor. Yuksek seviyelerde yuksek kaldırac dolarda bile bel büküyor. Portfoy degerini geçmeyecek sayıda kontrat da mumkun 1/9 ile.Bu nedenle 1/5 ile 2 kaldırac bile gecilmemeli bence.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    vadeli dolar kontratı aybaşında açtığını kabul edersek yaklaşık 4 kuruş dezevantajın var spota göre.. spot alabileceğin rakam göstergeden 3 kuruş civarı yukarıda, vadeli ise 7 kuruş..

bu durumda 4 kuruşluk dezevantaja rağmen kaldıraç faktörü ile gayet iyi sonuçlar verebiliyor.. sürekli alıp satarsan üstelik spread daha dar vadelide, 1 kuruştan daha dar, oysa spotta sürekli alış/satış yaparsan 5-6 kuruş spread var..dolayısıyla maliyet oluşturmaya daha müsait vadeli.. ama maliyeti düşürmenin başka yolları da var..doları her seviyeden prensip olarak alabilmek/satabilmek mümkün vadelide, hatta çoğu zaman gerekiyor, endeksle beraber işlem yapılıyorsa..
    Son düzenleme : discretus; 16-09-2020 saat: 19:08.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vicente mal aldım ama bugun değil geçen 4.20 lere düştüğünde akçay ya cvp yazmıştım bu pilav çok su kaldırır diye benim oyun tarzım bellidir badem style tahtalarında surf , gideceğine inanırsam kendimce graf vs ile tutarım.Bu yüzden sakin ol kenardan seyret daha 2 tahta daha var .
    Hic kendini sirin gostermeye calisma
    Ordan aldim onu yaptim grafik cizdim yazdim.....
    Sen aldin ya Petkimin isi bitti yarin satıyorum

8 den 2 ye dusurmus adamsin bir daha mi asla

KendiZe muhayakat olun...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bir kez daha 6.40 alım için iyi seviye olabülür
    yok ayhan başkan
    bu sefer 4.70

Sayfa 861/1001 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız