Sayfa 22/1002 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geç kaldın bunu 12 gün önce birebir yaşadık eşimd epozitif çıktı ama ne bana ne çocuklara test yapmadıalr bizde özel hastaneye gidip 350 şer tl bayılıp 3 adet test yaptırdık 3 üde negatif çıktı. eşimin karantinası bitti 3 gün daha tedbiren teste gitmiyor eşimin iyileştiğine ilişkin test yapmıyorla r350 tl verip onada test yaptıracağız
    kızım okula başlayacak diye ona yeniden test yaptırdıok bi 350 de ona bugün bende vebal almayalım bende bişey yoktur demeyelim diye gittim 350 de ben verdim teste artık bi 370 de oğlana vermeyiz ona yapmadık test
    Ben aynı gün özel hastaneleri aradım Acıbadem ve Euromed bu testi artık yapmadıklarını söylediler. Halbuki kardeşimin eşi ameliyata gireceği için sadece 1-2 hafta önce orada yaptırmıştı bu testleri.
    Aradığım tüm bilinen özel sağlık kuruluşları beni ismini duymadığım yerlere yönlendirdi.O arada da devlet hastanesinde yapıldı testi çalışanın. Ben 1-2 gün semptomları bekledim kendi açımdan, hemen gidip negatif çıkıp yanıltmasın diye. Çalışan negatif çıkınca ben de o hengameye girmedim daha. Şu an bende semptom yok. 26 Eylüle kadar karantina süresi verdiler.
    Test yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.
    O ortama girmek istemiyorum. Bende en ufak bir semptom yok ama semptom göstermeyen taşıyıcılar da olabiliyormuş.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. https://www.mynet.com/son-dakika-bah...r-110106593419

memlekette kim dogruyu söyleyip yalanlarına ortak olmuyorsa ya hapis yada bertaraf edilmekle tehtid edilmeye devam ediyor
    son örnegi bırakın ekonomiyi hayatımız bile umurlarında degil

Fed: Dallas ve Minneapolis Fed başkanları alınan faiz kararına muhalefet ettiler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Gariplikler 1 tane değil binbir tane.
    Firmada çalışanın eşi Covid oldu. Çalışan tespit için gelen ekibe eşiyle yakın ilişkide olduğunu dili döndüğü kadar anlatmaya çalışsa dahi gelen ekibi çalışana test yapmaları için ikna edemedi. Yani eşine kapıdan bir ilaç bırakıp gitmişler. Bizim çalışana kesinlikle test yapmayı reddetmişler. Halbuki boğazdan sürüntü testini yapmaları 2 dakikalarını alırdı.
    Covitli olup olmadığını bilmediğimiz çalışan 2-3 saat sıra bekleyerek devlet hastanesine gitti, test oldu ve 56 saat sonra test sonucunu bize bildirdiler. Test sonucu negatif. Ama pozitif te olabilirdi.
    Devlet karı-kocadan birisi covid olduğunda diğerini neden hemen test etmez bunu yadırgıyorum.
    Karantinadan çıkıp neden hastaneye gidip sıraya girip test yaptırmak zorunda kalırlar?
    Ayrıca test yapılabilmesi için bizim çalışan ciddi dil dökmek zorunda kalmış. Zira çok ciddi semptomlar başlamadan test yapmayı kabul etmiyormuş devlet hastaneleri.
    Artık "saldım çayıra mevlam kayıra" safhasına geçtik coronayla mücadelede herhalde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    https://www.mynet.com/son-dakika-bah...r-110106593419

memlekette kim dogruyu söyleyip yalanlarına ortak olmuyorsa ya hapis yada bertaraf edilmekle tehtid edilmeye devam ediyor
    son örnegi bırakın ekonomiyi hayatımız bile umurlarında degil
    Söylenecek çok şey var da, neyse....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Söylenecek çok şey var da, neyse....
    Kış geliyor, Silivri soğuk olur diyorsun yani. [emoji23]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. devlet bahçeli: "türk tabipler birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış! bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur."

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Kış geliyor, Silivri soğuk olur diyorsun yani. [emoji23]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Soğuksa iyidir İstanbul yanıyor serin serin otururuz

Sayfa 22/1002 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz