ben portföyümün %70 ni dolar tutarak kazanç sağlarım dürtüsü gütmüyorum...
ben sahip olduğum paranın satın alma gücünü korumaya çalışıyorum...
karşımda kendi parasına düşman bir yapı varken neden dolar alıyorsun diyenin ağzına kürekle vururum...
hazinenin senin benim paramı kullanarak zararına ucuz krediler dağıtıp 500.000 lik evleri 1.000.000 yapan bir yapı benim cebimdeki paranın değerini *** edip malın değerini artırıyorsa bende paramın satın alma gücünü korumalıyım...
tl de durmak ahmaklıktır...parasına bu kadar düşman bir yapı varken tl de duruyorsanız siz bilirsiniz...
power dayu batak fırmalara kredi vermeyız dedi..bunedemek hoşgeldin toplu iflaslar...
bay bay hapinız bay bay lolınız.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
sene başında 200.000 olan arabayı 350.000 yaparak benim cebime saldırıp benim satın alma gücüme tecvz edersen bende elime gecen tl yi satıp dolar alarak senin paranın değersizliği tasdik ederim.
o kedi buraya gelecek.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
dolar ve eurobond'u viopta teminat olarak da kullanabiliyorsun.. teminatın en az %50 si nakit TL .. geri kalanı için düşünülebilir.. bir taşla iki kuş..nakit kısım dalgalı olduğu için (günlük gelişmeler nedeniyle) aslında %70-80 nakit TL geri kalanı dolar/eurobond iyi bir kombinasyon olabilir..marj koymuş olursun günlük tl gereksinimi için..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bununla ilgili bir graf vardı, bulamıyorum şimdi. ABD de şirketlerin en az %20 sinin batak olduğunu gösteren. Bir de Tesla gibi birkaç şirketin bu fiyatlara nasıl bir oyunla çıktığını gösteren bir video. Bu yüzden asıl çöküşü Nasda.q ta bekliyorum. Kürkçü dükkanı hazır.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri