Sayfa 677/993 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    AFS; Önümüzdeki süreçte sanki TENCENT, TSM, BAIDU, YANDEX, JD, ve ALİBABA daki potansiyel ABD dekilerden daha fazla. TradingEconomics e bakabilirsin. GDP si son 2 çeyrek artan kaç ülke var? ÇİN ve HİNDİSTAN en başta. İşte bu yüzden. AFS deki hisseler ÇİN, HİNDİSTAN ve diğer uzakdoğu ülkeleri ağırlıklı. Fon nispeten hoşuma gitti. Bu fonun üzerine sürekli ekleme yaparak takribi 10 sene tutacağım.

AFT, IPJ, AFA, YAY bence müthiş getirdiler. Çünkü son 10 sene en hızlı büyüme ABD teknoloji hisselerinde oldu. ABD deki rüzgarın azalmasını ve bayrağı ÇİN li HİNT li GKORE li şirketlere devretmesinin zamanı geldiğini düşünüyorum. Benim için önemli olan reel organik GDP büyümesidir.

https://tradingeconomics.com

GBC; bende iyi yönetilen bir fon intibası bıraktı. Yıl başında almıştım. %60 kazandırmış. Fonun sepeti bence iyi yönetiliyor. Sepetteki son değişiklikler bana mantklı geldi. ABD deki ETF ler var ağırlıklı ama sanki fırsatları iyi kokluyor fon yöneticileri. 2 sene tutacağım.

TFF; bence standart bir ABD ETF fon sepeti. Defansif bir fon yapısı var. Riski az. ABD borsasındaki büyük genel ETF lerden sepeti var. ABD nin artık daha fazla reel büyüyemeyeceğini düşünürsek uzun vadede getirisi MCSI Emerging lerin altında kalacaktır. GBC bence TFF den daha iyi yönetiliyor. ABD odaklı ETF fonu alacaksam GBC yi tercih ederim.

Farklı düşünenler yorumlarını yazsınlar. Fikir cimnastiği iyidir. Analizleri farklı olanlar varsa paylaşsın.
    AFS alacağınıza Türkiyede iyi yönetilen bir formu tercih edilebilir belki. Türkiyede gelişen bir ülke kategorisinde diye düşünmüştüm ama AFS dağılım raporuna bakmamıştım.

GBC fonu daha önce konuşulmuştu. Son dönemdeki performansı altın ağırlıklı bir içeriği olduğundan denmişti. Aktif olarak yönetiliyor mu bilmiyorum.

Gelişen ülkeler ve büyüme değerlendirmeniz çok iyi ama doların değer artışı bu ülkelerdeki kazancı eritiyor. Gelişmekte olan ülke doları çok baskılamak istemez diye düşünüyorum.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

2. O zaman AFS, AFT, IPJ, ve YAY doğru seçim.

Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    AFS alacağınıza Türkiyede iyi yönetilen bir formu tercih edilebilir belki. Türkiyede gelişen bir ülke kategorisinde diye düşünmüştüm ama AFS dağılım raporuna bakmamıştım.

GBC fonu daha önce konuşulmuştu. Son dönemdeki performansı altın ağırlıklı bir içeriği olduğundan denmişti. Aktif olarak yönetiliyor mu bilmiyorum.

Gelişen ülkeler ve büyüme değerlendirmeniz çok iyi ama doların değer artışı bu ülkelerdeki kazancı eritiyor. Gelişmekte olan ülke doları çok baskılamak istemez diye düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    O zaman AFS, AFT, IPJ, ve YAY doğru seçim.
    Ben AFA - AFT - IPJ - IPV dağılımı yaptım. GBC'yi daha sonra eklemeyi düşünüyorum tekrardan inceleyip.
    AFA - AFT varken YAY gereksiz kalıyor.
    AFS ve AFV'yi inceleyeceğim.
    Fonlar konusunda Akportföy'ün tartışmasız üstünlüğü var bence. Çok güzel ve çeşitli fonları var.

4. nasdak -2
    disardayim grafigine bakacam aksam

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    https://invst.ly/s60an

XTJS 20 ağustostan beri güçlü yükseliş trendini sürdürüyor. Ancak önümüzdeki birkaç gün içinde düzeltme gelebilir, dikkat etmeli.
    Sanmam ustadim
    Diger hisselere gore tanjanti dusuk bile kaldi
    Ytd

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    nasdak 8 agustostaki seviyesine geldi
    biraz daha kucagima gel sonra evlenebiliriz
    8 agustos mu?
    İyi bak
    Acigini cikarttirma bana

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    8 agustos mu?
    İyi bak
    Acigini cikarttirma bana
    saatlik grafige bakmisim haklisin hataliyim
    yanlış bilgi icin ozur dilerim

8. AOY'de dengeli bir fon.Bir tutamda ondan alacağım.

Sayfa 677/993 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •