Ben anlamadım ki neyi ispatlamaya çalışıyorsun 2 çizgi ile bu İş olsa herkes zengin olur değil mi
İndikatöre verdiğin değerleri 100 üzeri yap 10 bin puan hareket olsa sinyal vermez değeri 1-2 yap 5 puanda bir sinyal verir
Son 3 ayda 5 bin puana sıkışmış endeks var ortalama değerleri bulup yazarsan 100 işlemde 80 mantıklı sinyal verir daha az değer verirsen 100 işlemde 1000 sinyal verir batarsın yada değeri 100 üzeri yaparsan 10 bin puan hareket olur aval aval bakarsın
İndikatörler matematiksel formüllerdir sana geleceği göstermez zamanında al yada sat demez
Hırslarına sahip çıkamıyorsan sana yardımcı olurlar fakat doğru ve sürekli kazandıran bir durum söz konusu değildir
Son kez yazıyorum
Ben bu indikatörlere fx te 2 yılımı verdim hemde 24 saat bir fiil bir parite ve indikatörün buldum ki hollly grail mi derler unuttum şimdi öyle bir şeydi geçmiş verilerle başka test yaptım ve 2 yılda iniş ve çıkışlardaki toplam puanların neredeyse %80'i doğruydu. Ama son zamanlarda öyle abuk subuk hareketler olduki vermiş olduğum değerler çöp oldu çünkü paritenin karakteristiği değişmişti
Yani düzenli temettü veren bilançosu iyi gelen anlaşma yapan nasıl hisseler çıkması gerekirken tam tersi olanlar düşerken yani olması gerekenler oluyordu şimdi saçmaladılar
İndikatörlere hırs törpüsü de gitsin çok umut bağlama
Borsa tamamen korkuda şurası kırılsa şelale olacak satayım dediğin yerde AL
Coşkuda tamam uçuyoruz şurası kırılırsa ralli başlıyor dediğin yerde SAT moduna döndü...
Dowu da kullanıp iyi dalga geçiyorlar.
Sabah biz açılınca dow 27500 lerde, bi kapanınca 28 bin...
Aslında gözü dünyaya kapatıp sadece bizim endeksin tekniğine bakmak daha bi stressiz olacak. Ama çok pis alıştırdılar bakmadan olmuyor![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yahu elleşmeyin mehmet abiye. İnsanlara faydalı olmak için uğraşıp duruyor. Elinden gelen bu demek ki.
Yer İmleri