Sayfa 683/993 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dusurebbilirde
    Olurmu olur valla.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    İskender abiden haber alamadik
    En son ankara toptanci halinde kamyon soforlugu yapiyordu

Dincer abiyle uzun yillarimiz gecti
    Hic yaslanmadi adam
    Zamparaligida superdi
    Ben uniye basladim
    Kiz arkadasima sulanmaya basladi
    Koptuk
    Battimi ciktimi bilmiyorum ama o adam bu hayata zevk almak icin gelmis
    Ne stres yapardi ne uzuntu
    Tek isi manita ve borsaydi
    İskender abiye yazık olmuş.

3. BİST Yönerge değişikliği
    1 Ekimde uygulanmaya başlayacak.
    Açığa satış yasağı kalktımı devammı meselesi milletin kafasını karıştırmış vaziyette.

3.sayfadaki açıklamaya göre Bist30 dışında devam ediyor.

https://www.borsaistanbul.com/files/...i-2020-5-8.pdf

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İskender abiye yazık olmuş.
    Sanmiyorum kaygisizin biriydi
    İskender miskender diyoruz ama suan enaz 65-70 yaslari arasinda biri
    Belkide ikisi de ölmüstur

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    1 ekim itibariyle yeni marjlar
    spek hisseler %10 la devam

https://hizliresim.com/6RMSHe
    https://www.borsagundem.com/haber/nu...a-ismi/1519642
    Işkillendim bu haberden. Meğerse neler dönüyormuş neler.

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

6. TL de duran borsada sürekli kar etse bile yeşil soğana karşı kar edemiyor. Yeşil soğan Euro ve Altın dışında tüm paraları gömmüş. Aslında tüm ülke paraları Altın Euro Dolar sepetine karşı sürekli deval oluyorlar. Bu durumda borsa riskini alan çok büyük risk almış oluyor. Misal ben EREĞL aldım 8.4 ten sinirlenip 9.15 ten sattım. Para kazandım mı? Nah kazandım.

Yeşil soğan 6.85 ti ben hisse aldığımda şimdi 7.56. Boşuna kürek çekmiş oldum. Alsaydım bir eurobond fonu sonra da boş boş gezip ceviz kırsaydım daha iyi olmaz mıydı? Amele gibi ekran takip ettik. Ortada sıfıra sıfır elde var sıfır! Aynı tarihte AFS almıştım %13 artıda en son baktığımda.

Adı ne borsacıyız? Parası dandik olan ülkenin borsası olur mu? Hem borsayı yeneceksin hem yeşil soğanı aynı anda!

Benim günlükte harcayacağım PPZ ler hariç TL ile ilişkili varlığım kalmadı. Paramın %99 u yeşil soğana endeksli bir şekilde. Yeşil soğan olmadan olmuyor. Maceraya gerek yok. Kafam kaldırmıyor artık!

Zaten öyle 0,75-1 gibi artışın bence hiç etkisi olmaz.
    Eğer artacaksa şok bir artış olmalı
    Mesela 6-7 puan arttırdım derse bir işe yarar
    Ama o kadar faiz artışı yapılması imkansız gibi
    Ekonomiyi kitlersiniz.

Ayrıca şu dönemde dünyada faiz arttıran yada buna cesaret edebilen bir MB duymadım ben

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    TL de duran borsada sürekli kar etse bile yeşil soğana karşı kar edemiyor. Yeşil soğan Euro ve Altın dışında tüm paraları gömmüş. Aslında tüm ülke paraları Altın Euro Dolar sepetine karşı sürekli deval oluyorlar. Bu durumda borsa riskini alan çok büyük risk almış oluyor. Misal ben EREĞL aldım 8.4 ten sinirlenip 9.15 ten sattım. Para kazandım mı? Nah kazandım.

Yeşil soğan 6.85 ti ben hisse aldığımda şimdi 7.56. Boşuna kürek çekmiş oldum. Alsaydım bir eurobond fonu sonra da boş boş gezip ceviz kırsaydım daha iyi olmaz mıydı? Amele gibi ekran takip ettik. Ortada sıfıra sıfır elde var sıfır! Aynı tarihte AFS almıştım %13 artıda en son baktığımda.

Adı ne borsacıyız? Parası dandik olan ülkenin borsası olur mu? Hem borsayı yeneceksin hem yeşil soğanı aynı anda!

Benim günlükte harcayacağım PPZ ler hariç TL ile ilişkili varlığım kalmadı. Paramın %99 u yeşil soğana endeksli bir şekilde. Yeşil soğan olmadan olmuyor. Maceraya gerek yok. Kafam kaldırmıyor artık!
    AOY için ne düşünüyorsunuz.
    Fena değil gibi.

8. İçinde yok yok. Biraz ondan biraz bundan. Odaksız buldum. genel ETF almış gibi olursunuz. Performansı vasat kalmaya mahkum. Defansif düşünülebilir.

AOY için ne düşünüyorsunuz.
    Fena değil gibi.

Sayfa 683/993 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •