Originally Posted by
JAS
Konuyu bilmeden, pandemi parasının nasıl dağıtıldığından, doktorların hangi koşullarda çalıştığından, hangi özlük haklarından mahrum bırakıldığından habersiz, hiçbir inceleme yapılmadan yazılmış haddini aşan bir yazı olmuş.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçen ayvagöbeknuriye söylediğim örnek dün mucize doktor dizisinde yaşandı.
doktor katilin birine ( bilmeden ) yardım etmek isteyince katil hastaneyi havaya uçurdu insanların sakat ve ölmesine neden oldu. ve o doktor onu ( katili ) yaşatmak için ameliyatına girdi.
birde anne bebek ( doğum esnasında ölüm ) arasında anneyi seçmesi gerekirken bebeği seçti diye suç işleniyormuş. yasa gereği önce anne sonra rahim en sonunda bebekmiş.
ben doktor olsam öncelikle katili ( bilerek yapanı ) ameliyatına girmezdim. tek doktor olsam bile girmezdim.
2. si ise anne rahim bebek olayında mantık anne yaşasın bir daha bebek yapılır güdülmüş.
bana göre buda yanlış. açıklamasını yapmak istemiyorum.
şöyle bir örnek vereyim.
1 tl çalanda 1 milyon çalanda aynı kategoriye giriyor yani hırsız ama birinin hayatı kurtuluyor birinin anlık açlığı.
bilmem anlatabildim mi.
istifa eden doktorlara saygı duyuyorum. haddini aşan doktorlarda var. ama şu durumda söz dinlemeyen hastalar karantinada olması gerekirken yurttan evden kaçan insanlar içinde doktorlar kendini tehlikeye atmak zorunda değiller.
devletin elinden geleni yapmayıpta birilerine ( doktorlara ) yüklemekten önce kendilerine bakmaları daha doğru olacaktır.
viop dışı farkındayım ama bazı olaylar denk gelince ifade etmek istedim.
kusura bakmayın herkesten özür diliyorum.
saygılar
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri