Sayfa 352/1006 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    $ 7.6232 ..
    Cds lerde rekabete başlamış

2. Ekonomimize saldırıyorlardır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Peki piyasa yapıcı teslim olmuş diyorsunuz da Faiz silahını 2018 de olduğu gibi çekemez mi? Onlardaki veri seti bizden fazla. Madem ki teslim olundu, neden doları tutmak için rezerv yakılıyor. Sonuçta daha faiz silahını çekmedi. Swap, IMF, stopaj indirimi gibi birçok silah var. Eğer kurun gidişine izin verecek olsalardı o kadar rezervi yakmazlardı diye düşünüyorum. Gerekirse değil faiz artışı, IMF ye bile gidilir. 180 Derece dönüşler en kolay icraatlar.
    Mevlana ne demiş, "Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. 'Düşmem' dersin düşersin, 'şaşmam" dersin şaşarsın. 'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın..."

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Asagidan feribot ile gecmenin 2.5 kati idi verdikleri fiyat...

Syg,
    o eskilerde kalmıştır köprü bitmedi ama dolar artmaya devam ediyor sizi kısmen dinlemiştim TL ilüzyon dediğinizde keşke o %20 küsürlere uzun vadeli aldanmasaydık meğer durum farklı değilmiş sağolun üstadım.

5.  Alıntı Originally Posted by Light Yazıyı Oku
    Peki piyasa yapıcı teslim olmuş diyorsunuz da Faiz silahını 2018 de olduğu gibi çekemez mi? Onlardaki veri seti bizden fazla. Madem ki teslim olundu, neden doları tutmak için rezerv yakılıyor. Sonuçta daha faiz silahını çekmedi. Swap, IMF, stopaj indirimi gibi birçok silah var. Eğer kurun gidişine izin verecek olsalardı o kadar rezervi yakmazlardı diye düşünüyorum. Gerekirse değil faiz artışı, IMF ye bile gidilir. 180 Derece dönüşler en kolay icraatlar.
    Mevlana ne demiş, "Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. 'Düşmem' dersin düşersin, 'şaşmam" dersin şaşarsın. 'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın..."
    IMF ye gidilmesinin şeffaflık şartı var Katar'ın kanal İstanbul yanındaki arazileri ne olacak? büyük yatırımları iptal edilmesi gerekir kıskanıyorlar neticede uçmamızı istemezler

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Cds lerde rekabete başlamış
    547 olmuş galiba??
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    547 olmuş galiba??
    557 gördüm ben

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    547 olmuş galiba??
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    557 gördüm ben
    Doğrudur ben 14 gibi mailde okudum..

Bu Perşembe umarım piyasanın talep ettiklerini verirler...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 352/1006 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •