Sayfa 475/1002 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bir de doların durumu var ki hepsinden ayrı bir dert bence. hafta sonu Haluk Canberk'in değerlendirmelerini dinledim. iktisat teorilerine ters ve dünyada eşi benzeri olmayan bir politika yürütüldüğünü ve doğal olarak ta her geçen gün başarısızlığın arttığını söylüyor. eskiden bir gecede devalüğasyon olur millet önüne bakardı. şimdilerde özellikle son üç dört yıldır her gün devalüğasyon oluyor. merkeze güven koskoca bir sıfır, şeffaflık yok. arkadan sağdan soldan faiz artırarak sözüm ona durumu idare ettiğini sanıyor. yakında 8'i görmeye aday doların acısını hepimiz çekeceğiz. şirketler insanlar herkes borçlu ve doların artışı, bunları katmerliyor. kendimi hızla şarampole sürülen bir arabanın içinde gibi hissediyorum. Allah şahidimdir, siyaset yapmak için yazmıyorum. çoluk çocuğumuzun geleceğinin, umutlarının dolar ateşiyle yanmasına üzülüyorum. borsa bu gün düşer yarın çıkar ama her geçen gün uçuşunu seyretmek zorunda kaldığımız doların şu hali hepimizi yakar. hadi biz, elimizden bir şey gelmediğinden seyretmekle yetiniyoruz da devletimizin değerli büyükleri ve ekonomi otoritesi ne yapıyor anlamıyorum. üzülmemek elde değil ya.
    İğneden ipliğe dışa bağımlıyken, tarım ülkesi olup tohum, saman, peynir ithal edip rekabetçi kur diyerek milletle dalga geçilmesi çok ağırıma gidiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    İğneden ipliğe dışa bağımlıyken, tarım ülkesi olup tohum, saman, peynir ithal edip rekabetçi kur diyerek milletle dalga geçilmesi çok ağırıma gidiyor.
    bu halk 15 temmuzda canını ortaya koyarak devletine ve yöneticilerine sahip çıktı. ama şu an, iktisat teorilerinde yeri olmayan politikalarla her geçen gün fakirleşiyoruz. döviz borcu olan işletmelerin borçları durduk uyere katlanıyor. hani yüksek faiz, enflasyona yol açıyordu? hani faiz sebep, enflasyon sonyuçtu? uzun zamandır eksi faize geçtik? ne değişti? üzülmemek, moral bozmamak elde değil gerçekten. ilkokul çocuğu dahi böyle gitmeyeceğini anlıyor da bizimkiler neden anlamıyor? ne yapmaya çalışıyor? aklım fikrim duruyor, diyecek bir şey bulamıyorum. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. çaresizlik kötü bir şey

Ons 3.kattan atliyarak intihar girişiminde bulundu .

4. altın, gümüş, borsalar, petrol ne varsa çöktü bugün.
    fonların fiyatlarına bakmayım bu akşam.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Yarın da böyle giderse ne var ne yok satıp kaçayım. Mart 18 yaşatırlar mı acaba bize?

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ons 3.kattan atliyarak intihar girişiminde bulundu .
    İnsanlar altından çıkyor, borsalardan çıkıyor. Eee bu para nereye gidiyor?

7.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    İnsanlar altından çıkyor, borsalardan çıkıyor. Eee bu para nereye gidiyor?
    Dolara gidiyor;
    dxy (+0.80)
    ABD 10 yıllık tahvil faizleri ( -5.3)

8.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    Dolara gidiyor;
    dxy (+0.80)
    ABD 10 yıllık tahvil faizleri ( -5.3)
    Bugün tek güldüren TDG yani

Sayfa 475/1002 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları