Originally Posted by reha kaya Günü saati belliyse, bana Ankara yolu gözüktü arkadaşlar. Nerde durust oldular ki, sozunu tutsun. Haysiyet fukaralari.
Originally Posted by Tinaz Nerde durust oldular ki, sozunu tutsun. Haysiyet fukaralari. Umidini kes yani diyorsunuz.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Günü saati belliyse, bana Ankara yolu gözüktü arkadaşlar. Başkana deriz o video çeker boşa yol parası vermeyelim Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by reha kaya Günü saati belliyse, bana Ankara yolu gözüktü arkadaşlar. sen gelme ben çeker wattsaptan atarım
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by Tinaz Nerde durust oldular ki, sozunu tutsun. Haysiyet fukaralari. ver gazı belki yapar dediğini
Originally Posted by Pscyokinesis Başkana deriz o video çeker boşa yol parası vermeyelim Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Originally Posted by ayhan53 sen gelme ben çeker wattsaptan atarım Nereye gelmiyorum yahu, böyle hayırlı bir iş için 1.000 gaymenin lafı bile olmaz.
Bu arada kitapcı da bazı tipiklerde aktif ama buraya uğramıyor daha
Originally Posted by Pscyokinesis Bu arada kitapcı da bazı tipiklerde aktif ama buraya uğramıyor daha Bebişimi küstürdünüz, gelmez tabiki.
Forum Rules
Yer İmleri