Sayfa 191/359 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1. Herkes çalı arkasından mı takip ediyor? Görünüşe göre onay bu hafta geliyor..
    Yatırım tavsiyesi değildir..

2. Tavnımız hayırlı, uğurlu olsun
    Yatırım tavsiyesi değildir..

3. Bu kadar iyi olmasına rağmen bu kadar bezdiren ender kağıtlardan. Nihayet arz

Bugünü görecek miydik. Herkesi bıktırdı. Tavana gitti ama hala şüpheli olanlar vardır. Milyonlarca euro luk yurt dışı bağlantısına bile yeterli tepkiyi veremeyen kağıt. İnşallah halka arzın netleşmesiyle bizi biraz mutlu eder.

Not: alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik bitmeyen bir küçük yatırımcı muhabbetidir

4. Şükür olsun, @derinhisse önerisiyle 7₺ fiyatlarda kar yazmıştık, tekrar nasip oldu. Şükür olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by m-ali Yazıyı Oku
    Underground üstad terk mi ettin bizi(. Bi pasta paylaşabilir misin müsaitsen
    Hocam mesleki olarak aşırı yoğun bir döneme girdim. Bundan ötürü de diğer hisselerimi satıp portföüyün yarısını natene çevirdim geçen hafta. Nasıl olsa gidecekti şu dönem takipte edemediğim için kafam rahat olsun istedim.

İzninizle akşam uygun vakitte hem dünün hem bugünün pastasını ve diğer verilerini paylaşabiliirm. Bol kazançlarımız olsun hep birlikte inşallah.

6.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Hocam mesleki olarak aşırı yoğun bir döneme girdim. Bundan ötürü de diğer hisselerimi satıp portföüyün yarısını natene çevirdim geçen hafta. Nasıl olsa gidecekti şu dönem takipte edemediğim için kafam rahat olsun istedim.

İzninizle akşam uygun vakitte hem dünün hem bugünün pastasını ve diğer verilerini paylaşabiliirm. Bol kazançlarımız olsun hep birlikte inşallah.
    Ben mecburiyetten bugün vedalaştım sabahtan. İnşallah sizler daha çok kazanırsınız

7. Spek efendiye malı fena kaptırdık..

Bol kazançlar
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 191/359 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •