Sayfa 539/802 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Hayırlı olsun arkadaşlar.
    Uzun zamandır ara ara alıp sattığım ve iyi de para kazandığım acsel için beklediğim o sıçramadan malesef 2 gün önce anlık bir hata ile hissemi sattım ve tekrar alamadım. Elimdeki lot sayısı ile hedeflediğim fiyata geldiğinde hayatımı kurtaracak bir kazandıracaktı belki ama hayallerimizi sattık :(

Kalan arkadaşlara bol sabır (düşen kağıt için söylenir genelde ama bence asıl sabır yükselişte gösterilmeli) ve şans diliyorum

Bu şekilde değer yatırımı yapan bir arkadaş mkk dan portföyünü bilinçli olarak blokelettirdiğini,böyle anlık duygu yoğunluğunda satmak istese bile bir gün sonra satabildiğini söylemişti. Şimdi anladım ki çok haklıymış

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

Bekle bekle mali taşı sonra sat git e ky tabi para kazanamaz

3.  Alıntı Originally Posted by monderixu Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun arkadaşlar.
    Uzun zamandır ara ara alıp sattığım ve iyi de para kazandığım acsel için beklediğim o sıçramadan malesef 2 gün önce anlık bir hata ile hissemi sattım ve tekrar alamadım. Elimdeki lot sayısı ile hedeflediğim fiyata geldiğinde hayatımı kurtaracak bir kazandıracaktı belki ama hayallerimizi sattık :(

Kalan arkadaşlara bol sabır (düşen kağıt için söylenir genelde ama bence asıl sabır yükselişte gösterilmeli) ve şans diliyorum

Bu şekilde değer yatırımı yapan bir arkadaş mkk dan portföyünü bilinçli olarak blokelettirdiğini,böyle anlık duygu yoğunluğunda satmak istese bile bir gün sonra satabildiğini söylemişti. Şimdi anladım ki çok haklıymış

rabbim gönlünüze göre bir başka tahtada daha fazlasını verir inşallah

nasip işi tabi birazda sabır işi güle güle harcayın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
    kazanacagimiz kazandikta,
    fk si olmus 20,
    bundan sonrasi spekulatiftir , yada iyi bilanco
    bilemem...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

5.  Alıntı Originally Posted by monderixu Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun arkadaşlar.

Üzülme kardeşim borsada fırsatlar bitmez. Ben de MERIT de benzerini yaşadım. Kphol denen ******** şirket borsadan atılınca korktum merite de aynısını yaparlar diye 15 lerden aldığım kağıdı 25 civarı sattım kağıt şu an 100 lira. Nasipten öte yol yok. Hayırlısı.

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    kazanacagimiz kazandikta,
    fk si olmus 20,
    bundan sonrasi spekulatiftir , yada iyi bilanco
    bilemem...
    Bereketini gör ama filmi bitirmeden gitmeseydin bende aşık değilim ama bagiriyordu en az 15 diye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Bereketini gör ama filmi bitirmeden gitmeseydin bende aşık değilim ama bagiriyordu en az 15 diye
    tesekkür ederim,
    ilkesel davranmak gerekiyor ,
    insallah güzel karlar edersin.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Tredingview de cizdigim acsel grafik yarın gerceklesecek sonra ne olcak acep

Sayfa 539/802 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •