Sayfa 499/1002 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by citak Yazıyı Oku
    İlk kez fon almayı düşünüyorum tefastan incelediğim kadarıyla TKF ve TDG arasında kaldım düşünceleleriniz nedir ? teşekkürler.
    Birbirleri ile hiçbir ilgisi olmayan iki fon onlar.
    Önce dövizemi hisseyemi yatırım yapacağınıza karar vermeniz lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by citak Yazıyı Oku
    İlk kez fon almayı düşünüyorum tefastan incelediğim kadarıyla TKF ve TDG arasında kaldım düşünceleleriniz nedir ? teşekkürler.
    Fon işinde yeniyseniz öncelikle risk belirlemesi yapıp fonların içeriklerini inceleyip kendi kategorileri arasında kıyaslamanız önemli. TKF ve TDG ben de tutuyorum, kendi alanlarında güzel fonlardır. https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35122 Kategori bazında fon getirileri için sn. yujinin tablosundan yararlanabilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by citak Yazıyı Oku
    Bunlar çok farklı fonlar birisi hisse yoğun diğeri yabancı borçlanma araçları fonu. Ben olsam ikisini de alırdım. Borsanın sert düştüğü günlerde hisse fondan yapacağınız zararı Tdg fon ile dengeleme imkanınız olabilir.

4. Habere bakinca moralim bozuldu

"2018 Ocak-2020 Ocak aralığında meskende elektrik yüzde 58, doğalgaz yüzde 60 zamlandı"

Ustune ustluk daha yansimayan zamlar var cunku dolar 7,71 oldu bile.

Hepimize gecmis olsun

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...mlandi-1734364

5. ben deneme amaçlı almıştım geçen hafta ama bence NNF borsadaki iyi örneklerden birisi olacak.

Favorilerime ekledim; yola TCA AFS AFT GBC TDG IPV PPZ ve NNF ile devam ediyorum.

Portföy: %50 fiziki altın %25 fiziki usd %10 fiziki platin %10 fiziki gümüş %5 TCA AFS AFT GBC TDG IPV PPZ ve NNF karışık

Dandik korkak bir portföy ama 2015 ten beri böyle hiç bozmadım dengeyi. Altını portföye aldığımda gramı 95 TL idi. Hey gidi günler hey. Zaman ne çabuk geçti!

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Nnf fon bugün yine iyi bir getiri yapmış, bu fona yatırım yapmakla çok doğru bir karar almışım

6.  Alıntı Originally Posted by citak Yazıyı Oku
    Nacizane
    Oncelikle pff kvba öst flan baslasan
    Senin icin daha iy olur
    Direkt 7 risklilerden degil
    Yavas yavas
    YTD.

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Birbirleri ile hiçbir ilgisi olmayan iki fon onlar.
    Önce dövizemi hisseyemi yatırım yapacağınıza karar vermeniz lazım.
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. İncelediğim kadarıyla bu fonlar mevduat faizinden daha fazla getiri getirmişler dimi?

8.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Fon işinde yeniyseniz öncelikle risk belirlemesi yapıp fonların içeriklerini inceleyip kendi kategorileri arasında kıyaslamanız önemli. TKF ve TDG ben de tutuyorum, kendi alanlarında güzel fonlardır. https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35122 Kategori bazında fon getirileri için sn. yujinin tablosundan yararlanabilirsiniz.
    Teşekkür ederim.

Sayfa 499/1002 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •