Kapasitesinin üzerinde yük yükleyerek bu çocukları şehirlerde dandik okullarda süründürerek, köyünden ( en iyi bildiği işten ) koparıyorsun. Tarımla uğraşan ailesinin en çok ihtiyaç duyduğu insan gücünü elinden alıyorsun. Üstüne de bir ton masraf ettiriyorsun ( ev kirası, üst-baş vs.) Sonra 18-20 yaşında morali çökmüş çocukları ailesinin kucağına atıyorsunuz. Artık köyden de koptuğu için ortada bocalıyorlar.
Bloomberght TV'de La Fontaine'den masallar anlatıyorlar.
2018 de değiliz.
Artık çok farklı bir evrede olduğumuzu düşünüyorum. Konu faiz konusunu çoktan geçti bence...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
beni kimse takip etmesin.!!
Herkes
Dersine iyi çalışsın.!!
Ben büyük resime bakarım.!!
Kararımı veririm.!!
Ne zaman yazıp yazmayacağım benim sorunum.!!
Ben gurbetçiyim.!!!
Giderlerim Euro.!!!!
Beni burda bulamazsan bak burdayım.!!
https://m.ariva.de/forum/boerse
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ana nokta bu zaten ama her konuda olduğu gibi bu tablet, notebook konusunuda abarttık
Her akşam fox haberi izliyorum ve şaşkınlık içinde kalıyorum. Bahsedilen sorunlar ve üretilen çözümler rasyonel gelmiyor.
Mesela bu gece şu habere takıldım.
Yunanistandan pamuk ithal ediyormuşuz. Bizden zengin, bizden tembel ülke nasıl bizim üç kuruşa çalışan işgücümüze rağmen bize pamuk satabiliyor. AB bu kadar bol mu para dağıtıyor ?
Bu sorunun cevabını haberde bulamadım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
sarayın fantazileri bitti tulumbadan hava geliyor
hovardalık da bir yere kadar
olması geren faiz reelde yüzde 20 25 aralıgı
gercek enflasyonun rakamları buna tekabul ediyor
ben yaptım oldu mantıgı ile işler bir yere kadar bir kaç ay içinde gercek enflasyon ve faiz dengesi kurulmadıgı sürece dövizin hızı kesilmez
Yer İmleri