Günaydın kafe
Günaydın kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İstanbul merkezli 26 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu.FETÖ'nün akademik yapılanmasına yönelik operasyonda, 26 ilde aralarında aktif görevde bulunanların da olduğu 76 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
2014 Kobani olayları ile ilgili ankara merkezli operasyonda 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilenler arasında HDP'li eski milletvekilleri, belediye başkanları ve MYK üyeleri de var.
Yuh onada
Direk açığa alınmalı ve soruşturma açmalıydı.
Delile ulaşıncada atmalı işten.
Koruma babında olaylarda başta birileri vardır ve onada uzanacaktır el.
Birde komple kamuda ve mafyada temiz eller yapmalıyız.
Temiz elleri kim yapacak?Temiz kalan varmıdır?
Sorsan hepsi dindar hepsi ahlaklı![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bile bile yaptılar.
Rüşvetler ve yolsuzluk paraları dolarlaydı.
Dışardan dolar bulamadıklarından bu rüşvetçilere Merkez devreye girdi dolarları ayarladı.
Uçtum ben
Faiz düşer enflasyon düşeri Tansu zamanında da denedik olmadı akıllanmadı yönetim.
Üretim yapmakla,yolsuzlukları engelledikce,israfı engelledikce,kamunun şişmanlığını azlttıkca,nereden buldun çıkınca,
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri