Sayfa 145/1002 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sagolsunlar bana 200 adet 721den verdiler

artik tahta yapiciyi ezberledik Qnb karsi ayağı Sanko
    Kusura bakmasınlar da vallahi angut bunlar, bedava dolar veriyor.

Dün faiz işinden bir şey çıkmaz diye denize gitmiştim. Akşam 721.6 yı görünce çok canım sıkılmıştı alamadım diye.
    Bugün telafi ettiler sağ olsunlar.

2.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Aşık olmak güzel bişe 2 sene önce de 7.20 den dolar tutuyor muydunuz
    He 2 sene önce herkes doları 7.20 den aldı. En tepedeki nokta varya hah iste orası burdaki herkes ordan aldı. Iki senedir gara gara düşünuyoruz savaş çıksada füzeler atilsada dolar 10 lira olsada satip kar etsek diye beklesiyoruz.

3. Bana kimse dostum Ressam demesin !! Ne zaman ''dostum'' kelimesini duysam ortamdan kaçarım . Adeta '' postum '' gibi algılarım. Dosttan post yapanları gördükçe dolar/ tl. de illüzyon hareketlere takılmıyorum. Keşke düşse de biraz alabilsem.

4. Açılım politikası kapsamında Haburda çadır kurarak halaylarla karşılananlar, Dolmabahçe de ağırlananlar kendilerini rüyada hissederek ne hayaller kurmuşlardır. Uyandıklarında mahpushane de üstlerinin açık kaldığını fark etmişlerdir. Bugün tek tek toplanarak Ankara ya getiriliyorlar. Misal, Sırrı dolmabahçe den kameralara sırıtırken bugün nasıl poz verecek merak ediyorum.

Tüm bu hareketlere ( faiz artırımı, operasyonlar ) bakınca ilkbaharda erken seçim olur diye tahmin ediyorum.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Hala daha faiz arttı diyen var. Nasıl algı koymuşlarsa. Faiz düştü düştü. Glp zaten çıktı dedikleri simple faizin 100bp üstündeydi.
    Herşeyi geçtim, doları falan boşverelim. MB'nin enflasyon açıklamasını baz alalım? Enflasyon kaç? 9 mu 10 mu? Yoksa çatır çatır 30 mu? He canım he faiz arttı hadi hemen dolarları satıp faize yatıralımda paramız dolarda erimesin. Bunu attığı oyla aşağılanan türk halkı bile yemez.

Hepsinden ayrı bu adamların saf salak olduğunu düşünmekte abesle iştigal. Herşeyin suyunu çıkarana kadar sömüren adamlar ekonomiden mi anlamıyor yani ortada 1000 milyar tane kurum raporu varken?
    Ortada doları frenleme diye bir oyun ve sürekli artan bir DTH var. 1 yılda 100 milyar gömülmüş buraya. Try'nin değersizleşeceği ve hatta olması gereken değerin çok üstünde fiyatlandığıda açıkça bilinen bir olgu. Yabancının hareketini kısıtlamışsın. E halkta da DTH'ı uçuracak birikim zaten yok. Doları halk mı aldı sanki?

Sakın o 100 milyar dolar frenleme oyunuyla kendilerine dolar almak üzere kullanılmış olmasın? Elimde dövizi bir nebze frenleyebilecek bir araç(rezerv) varken ben bu rezervi direkt cebe atamıyorsam, neden rezervi kullanarak doları olması gerekenden ucuz fiyatlarda frenleyip yandaşlarıma dolar aldırıp rezervleri dolaylı yoldan cebe atmayayım?
    Ytd

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Hala daha faiz arttı diyen var. Nasıl algı koymuşlarsa. Faiz düştü düştü. Glp zaten çıktı dedikleri simple faizin 100bp üstündeydi.
    Herşeyi geçtim, doları falan boşverelim. MB'nin enflasyon açıklamasını baz alalım? Enflasyon kaç? 9 mu 10 mu? Yoksa çatır çatır 30 mu? He canım he faiz arttı hadi hemen dolarları satıp faize yatıralımda paramız dolarda erimesin. Bunu attığı oyla aşağılanan türk halkı bile yemez.

Hepsinden ayrı bu adamların saf salak olduğunu düşünmekte abesle iştigal. Herşeyin suyunu çıkarana kadar sömüren adamlar ekonomiden mi anlamıyor yani ortada 1000 milyar tane kurum raporu varken?
    Ortada doları frenleme diye bir oyun ve sürekli artan bir DTH var. 1 yılda 100 milyar gömülmüş buraya. Try'nin değersizleşeceği ve hatta olması gereken değerin çok üstünde fiyatlandığıda açıkça bilinen bir olgu. Yabancının hareketini kısıtlamışsın. E halkta da DTH'ı uçuracak birikim zaten yok. Doları halk mı aldı sanki?

Sakın o 100 milyar dolar frenleme oyunuyla kendilerine dolar almak üzere kullanılmış olmasın? Elimde dövizi bir nebze frenleyebilecek bir araç(rezerv) varken ben bu rezervi direkt cebe atamıyorsam, neden rezervi kullanarak doları olması gerekenden ucuz fiyatlarda frenleyip yandaşlarıma dolar aldırıp rezervleri dolaylı yoldan cebe atmayayım?
    Kağıt üzerinde bile faiz arttı demek için 13.5 üzerinde faiz görmemiz lazım. Bu yüzden az miktar da olsa elde TL ve hisse tutmaya devam ediyorum. İlk fırsatta hisse satıp alttan döviz toplarım diye.

Crash Tüm HIZIYLA otobanda.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Crash Tüm HIZIYLA otobanda.!!
    Bütün gün hemen hemen her başlığa yazı yazmak kolay olmasa gerek. Ben emekli boş vakti bol olan biri olarak bunu beceremem. Acaba diyorum, sizde bizden görünen ama onlardan birimisiniz ? Yani diyorum ki ; bu tip ortamlarda fanatik olanları gaza getirerek bir takım gevezelikler yapmalarına sebep olmak, sonrada başlarına çorap örmek vazifeniz olabilir mi ? Almanya deyince pek iyi şeyler düşünemiyorum. Şüpheci olduğum için kusura bakmayın. Sütten ağzımız yanınca....

Sayfa 145/1002 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •