Sayfa 517/1002 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. bu formun tadının kalmadığını biliyordum ama tuzu da kalmamış. bu gün hafta sonu için bir kişi dahi fikrini paylaşmadı. ben de gerek invensting, gerek te Bloomberg ht televizyonundaki saat başı değerlendirmelerde tahvil piyasasının alıcılı ve aşağı yönlü olduğu değerlendirmeleri üzerine kvb'ye park ettim. herkese iyi hafta sonları dilerim

2. YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    dolar düşmüyoır, vix artı, cds ler 500 üstü. Yani faiz arttırımının etkisi çok uzun ömürlü olmayacaktır.
    Politika faizi 8,25 sen 10,25 e çıktı.MB, piyasayı zaten 10-10,60 aralığında fonluyor haftalardır.yani sadece kağıt üzerinde yapılmış bir faiz artışı olup, sadece ben bağımsızca gerekirse faiz artırırım mesajı açısından önemli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu formun tadının kalmadığını biliyordum ama tuzu da kalmamış. bu gün hafta sonu için bir kişi dahi fikrini paylaşmadı. ben de gerek invensting, gerek te Bloomberg ht televizyonundaki saat başı değerlendirmelerde tahvil piyasasının alıcılı ve aşağı yönlü olduğu değerlendirmeleri üzerine kvb'ye park ettim. herkese iyi hafta sonları dilerim

Seni buraya bekleriz hocam.muhabbet burda dönüyor

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1#post4792311

Ben de hafta sonu için ppf den kvba ya döndüm.
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu formun tadının kalmadığını biliyordum ama tuzu da kalmamış. bu gün hafta sonu için bir kişi dahi fikrini paylaşmadı. ben de gerek invensting, gerek te Bloomberg ht televizyonundaki saat başı değerlendirmelerde tahvil piyasasının alıcılı ve aşağı yönlü olduğu değerlendirmeleri üzerine kvb'ye park ettim. herkese iyi hafta sonları dilerim
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstat yeni gördüm maalesef ben 2 gün olduğu için ppf deyim..

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Merhaba , sağolun paylaşımınız için. GBC hep ilgimi çekmiştir, yoğun miktarda altın ve ilişkili hisse/etf taşıyor. Bir şey sormak istiyorum eğer cok uzun zamandır hakimseniz bu fona. Ben bir iki yıldan öncesini bilmiyorum. Altın çıkışı ile birlikte tercihen mi altın taşımaya başladı iyi bir öngörüyle, yani eski zamanlarında başka şeyler de taşıyor muydu ? Yoksa hep altın mı taşıdı sadece. Yani aktif bir şekilde portföyündeki altınlarını azaltıp başka alana kayacak yapıda bir fon mu bu ? Çünkü bildiğim kadarıyla aslen kıymetli maden fonu değil, yabancı borsa yatırım fonu.
    açıkçası bende mayıstan beri tutuyordum rusyadan aşı bulundu haberi gelirgelmez sattım. son bir bir buçuk aydır borsa etfleri de aldılar. yılbaşından beri grafiğine de baktım gördüğüm kadarı ile yılbaşından beri bu altın etf lerinde.sonrasında diğer etfleri aldılar.

7. 15.30 MB kuru düne göre %1,5 aşağıda
    Eurobond fonları eksi,

AFT ve benzerleri %1,5’u geçemezlerse hepsi eksi

Altın fonları dahada beter onsun kendiside gidici

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    15.30 MB kuru düne göre %1,5 aşağıda
    Eurobond fonları eksi,

AFT ve benzerleri %1,5’u geçemezlerse hepsi eksi

Altın fonları dahada beter onsun kendiside gidici
    fonlarda da dolara bağlanmışız...

Sayfa 517/1002 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri