Sayfa 366/999 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    Trump varken çöküş falan olmaz , daha doğrusu Fed varken..Fed olmasa tek lot hisse almam , alırım emtia yatarım..Fed çöküşe izin vermez , bana hikaye geldi yazdıklarıniz..
    Küresel piyasalar için "Ayı Piyasası başlayabilir" dedim yani cümlem ihtimal/olasılık barındırıyor. Siz ise "çöküş olmaz" diye kesin konuşuyorsunuz. Yani cümleniz kesin bir yargı barındırıyor

Piyasalar bana kesin konuşmamayı, ihtimalli konuşmayı ve kesin konuşanları ciddiye almamayı acı tecrübelerle öğretti.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

2.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Sn. vivatrader, yazdığınızdan son 3 yıldır uluslararası piyasalarda işlem yaparken bizim piyasalarımızda hiçbir işlem yapmayıp takip ediyor olmanız anlamını çıkardım. Merak ettiğim arada geçen süre uzun olduğu için bizim piyaslarımızda hiç mi fırsatlar göremediniz? (aşağı yada yukarı yönlü de olabilir bu) yoksa burası 5 para etmez bir yer mi diye düşündüğünüzden ilgilenmiyorsunuz?
    Sadece teknik anlamda bakarsak; Fırsat olabilmesi için kazanç olasılıklarının kaybı göze aldığınız riskten çok daha yüksek olması gerekir. Yani makro trendlerin çok sayıda olması gerekir. Şöyle ki ülkemizde her yıl %25-30 civarında enflasyon riskimiz var. Zaten dolar ve altın bazlı bakarsak para birimimiz bu civarlarda değer yitiriyor. Buna göre Borsada bu oranın 3-4 katı büyüklüğünde yukarı ya da aşağıya marjı olması lazım ki piyasada trend yönlü oynayabilmek anlamlı olsun. Yani 100 bin endeksten den 200-300 bine 2-3 defa gidip gelmeli ki makrotrend anlamında karlı işlemler yapabilelim. Bu tarz hareketler artık yok. Bu tarz marjlar olmazsa emekli maaşıyla her ay altın alıp kenara koyan Ayşe teyzeden daha çok kazanamayız.

Minör dalgalarda fırsatlar olabilir ama minörle uğraşmak hem zamanımı öldürüyor hem sağlığımı. Gerek yok...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Modern tefeciler (faktoring)
    İyi para kazanıyorlar sanırım, bu dönem..

Tefecilerden biri 8.5 milyon usd"a uçak satın almış..

Yakında camide yaptırır.. Şaşırmam!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hülya avşar ayvalıkta 55 milyona ada satın aldı. Tefeci para verip para kazanıyor avşar kızo ne veriyorda o kadar kqzanıyor
    bir halt olacağı yok.

https://www.mynet.com/istanbul-da-pe...r-110106601774 umreciler yine şhow yapmışlar...hayrlı işler corona

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Nabersiniz gençleer ?..
    TriumpH seçim yılı dümdüzeltmesini �back to the future� olaraktan yaptı ya.. Rüyada bulunmayacak fırsat.. Virüs mirüs kart kağıt hepsi yeniden dağıtıldı ya.. TA seçildiği ilk güne döndertti ya..
    Ordan Dow Dax max vs repeat zirve, S&P uçmuş, NasdQ uzay üssü, Japan çok ho$ vesaire..
    Daha ne denir, kalmı$ 25 i$ günü..
    Long live longs..
    Hacı dayım ben aslında çoğunlukla senin yazılarından bir şey anlamıyorum.

Biraz karışık geliyor bana

Ama olsun. Değişik tarzlar iyidir.

Severim
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

6. Bist100 Elliott Sayımım Grafik 15 Dakikalık kısa vade için...

Bu Twitter biraz sıkıcı gibi böyle devam ederse paylaşım yapmam :P

Buradaki dostlarla da Bist100'ü kısa vade nasıl gördüğümü paylaşmış olalım.

İyi haftasonları,

https://twitter.com/MuratZe39170193/...628334592?s=20

Oo umreciler hacı dayılar ittifak style takılıyonuz daha demek..)
    Herneyse biz anlıyoz yazdıklarınızı..
    Zevkle okunur hisse.net zati hele Viop topiğimiz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hülya avşar ayvalıkta 55 milyona ada satın aldı. Tefeci para verip para kazanıyor avşar kızo ne veriyorda o kadar kqzanıyor
    Başkan ben 90 lı yılların basında ayvalikta yaşarken bu kadının sarımsaklı da filan bayaa malı mülkü vardı. Zengindi yani o zamanda.

Bu zamana kadar da katlamıştır servetini. Sonuçta show dünyası futbolcu sektörü kadar para kazandırıyor.

Bir de eğer bu teyze sibel can gülben ergen gibi taksi plakasına zamanında yatırım yaptıysa offf ki offf deli para o işte.

Gülben teyze nin 200 den fazla taksi plakası var diye biliyorum başkan ben.

Inanılmaz bir servet yani.

Ki istanbul da taksi plakası demek vay anam vay demek.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Sayfa 366/999 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •