Sayfa 365/999 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Viop - XXV

Modern tefeciler (faktoring)
    İyi para kazanıyorlar sanırım, bu dönem..

Tefecilerden biri 8.5 milyon usd"a uçak satın almış..

Yakında camide yaptırır.. Şaşırmam!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Finansal piyasalarda iki görüş hakim. Birinci görüştekiler 2. dalgaya finansal piyasaların hazır olduğu o yüzden Mart ayındaki gibi düşüşlerin olmayacağını savunuyorlar. 2. görüştekiler ise Aynı Mart ayı benzeri düşüşlerin olacağını savunuyorlar.

Ben ise 3. bir görüşü taşıyorum. Virüste 2. dalga geldiğinde finansal piyasalarda gerçek bir ayı piyasası başlayabileceğini düşünüyorum. 2001 dot.com balonu benzeri ya da 1929 dow jones çoküşü benzeri.

Hazırlıklarımı ona göre yapıyorum. Tabi bu yorumlarım Küresel piyasalar için geçerli. Vobun kuruluşundan beri işlem yapmış birisi olmama rağmen Bizim piyasada son 3 yıldır işlem yapmıyorum. Biz İran borsası gibi kendi halimizde takılıyoruz. Bizim borsanın ne olacağı konusu uzunca bir süredir ilgi alanıma girmiyor...

--------------

Not: Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup Asla Yatırım tavsiyesi niteliği Taşımamaktadır.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

3. Diğer longu neden yeni poz gibi algılıyoruz
    Onlar normalde şhort kapama olması lazım
    Zaten aps 15.482 adet azalmış
    Yanı dün ciddi şhort poz kapanmış
    Tabii bence
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bir gün önce perşembe günü pastası tam tersiydi...diğer SHORT patlamıştı ky shorta yüklenmiş görünüyordu ama dün düşüş oldu...dün de perşembenin tam tersi bu sefer diğer LONG patlamış...bakalım ne yapacak PALA...
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    olabilir 2 günde 6.000 puan yükselince terste kalan çok olmuştur...dünde düşüş olunca terste kalan shortların bir kısmı poz kapatmış olabilir...mümkündür...

pastadan ne olup bittiğini anlamak çok zor...ben laf olsun diye bakıyorum...iş işten geçtikten sonra görüyoruz akşam...faydası olan bir veri değil bence...

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Diğer longu neden yeni poz gibi algılıyoruz
    Onlar normalde şhort kapama olması lazım
    Zaten aps 15.482 adet azalmış
    Yanı dün ciddi şhort poz kapanmış
    Tabii bence

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben dolar konusunda bu kadar rahat satma güvencesi olarak çin ile Akdeniz'de lojistik üs konusunda bir görüşme olabilir. ABD üslerini Yunanistana başka yerlere taşıyor. Rum kesimine silah ambargosunu kaldırdı. Yakında çekik gözlüler istila ederse şaşırmam
    Bizde zaten incirlik ve malatya erhac talar onlarida kaydirmiyolar
    Simdi yunanistana sifirdan us kurmalari iyi olur ab abd ihtilafinda ab yunanin g•te tepigi kor
    Ab ordusuda abd nin ordaki uslerine saldirir
    Keske dedigin olsa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Finansal piyasalarda iki görüş hakim. Birinci görüştekiler 2. dalgaya finansal piyasaların hazır olduğu o yüzden Mart ayındaki gibi düşüşlerin olmayacağını savunuyorlar. 2. görüştekiler ise Aynı Mart ayı benzeri düşüşlerin olacağını savunuyorlar.

Ben ise 3. bir görüşü taşıyorum. Virüste 2. dalga geldiğinde finansal piyasalarda gerçek bir ayı piyasası başlayabileceğini düşünüyorum. 2001 dot.com balonu benzeri ya da 1929 dow jones çoküşü benzeri.

Hazırlıklarımı ona göre yapıyorum. Tabi bu yorumlarım Küresel piyasalar için geçerli. Vobun kuruluşundan beri işlem yapmış birisi olmama rağmen Bizim piyasada son 3 yıldır işlem yapmıyorum. Biz İran borsası gibi kendi halimizde takılıyoruz. Bizim borsanın ne olacağı konusu uzunca bir süredir ilgi alanıma girmiyor...

--------------

Not: Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup Asla Yatırım tavsiyesi niteliği Taşımamaktadır.
    Sn. vivatrader, yazdığınızdan son 3 yıldır uluslararası piyasalarda işlem yaparken bizim piyasalarımızda hiçbir işlem yapmayıp takip ediyor olmanız anlamını çıkardım. Merak ettiğim arada geçen süre uzun olduğu için bizim piyaslarımızda hiç mi fırsatlar göremediniz? (aşağı yada yukarı yönlü de olabilir bu) yoksa burası 5 para etmez bir yer mi diye düşündüğünüzden ilgilenmiyorsunuz?

Nabersiniz gençleer ?..
    TriumpH seçim yılı dümdüzeltmesini ‘back to the future’ olaraktan yaptı ya.. Rüyada bulunmayacak fırsat.. Virüs mirüs kart kağıt hepsi yeniden dağıtıldı ya.. TA seçildiği ilk güne döndertti ya..
    Ordan Dow Dax max vs repeat zirve, S&P uçmuş, NasdQ uzay üssü, Japan çok ho$ vesaire..
    Daha ne denir, kalmı$ 25 i$ günü..
    Long live longs..

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Finansal piyasalarda iki görüş hakim. Birinci görüştekiler 2. dalgaya finansal piyasaların hazır olduğu o yüzden Mart ayındaki gibi düşüşlerin olmayacağını savunuyorlar. 2. görüştekiler ise Aynı Mart ayı benzeri düşüşlerin olacağını savunuyorlar.

--------------

Trump varken çöküş falan olmaz , daha doğrusu Fed varken..Fed olmasa tek lot hisse almam , alırım emtia yatarım..Fed çöküşe izin vermez , bana hikaye geldi yazdıklarıniz..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 365/999 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •