Modern tefeciler (faktoring)
İyi para kazanıyorlar sanırım, bu dönem..
Tefecilerden biri 8.5 milyon usd"a uçak satın almış..
Yakında camide yaptırır.. Şaşırmam!
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Modern tefeciler (faktoring)
İyi para kazanıyorlar sanırım, bu dönem..
Tefecilerden biri 8.5 milyon usd"a uçak satın almış..
Yakında camide yaptırır.. Şaşırmam!
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Finansal piyasalarda iki görüş hakim. Birinci görüştekiler 2. dalgaya finansal piyasaların hazır olduğu o yüzden Mart ayındaki gibi düşüşlerin olmayacağını savunuyorlar. 2. görüştekiler ise Aynı Mart ayı benzeri düşüşlerin olacağını savunuyorlar.
Ben ise 3. bir görüşü taşıyorum. Virüste 2. dalga geldiğinde finansal piyasalarda gerçek bir ayı piyasası başlayabileceğini düşünüyorum. 2001 dot.com balonu benzeri ya da 1929 dow jones çoküşü benzeri.
Hazırlıklarımı ona göre yapıyorum. Tabi bu yorumlarım Küresel piyasalar için geçerli. Vobun kuruluşundan beri işlem yapmış birisi olmama rağmen Bizim piyasada son 3 yıldır işlem yapmıyorum. Biz İran borsası gibi kendi halimizde takılıyoruz. Bizim borsanın ne olacağı konusu uzunca bir süredir ilgi alanıma girmiyor...
--------------
Not: Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup Asla Yatırım tavsiyesi niteliği Taşımamaktadır.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Diğer longu neden yeni poz gibi algılıyoruz
Onlar normalde şhort kapama olması lazım
Zaten aps 15.482 adet azalmış
Yanı dün ciddi şhort poz kapanmış
Tabii bence
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olabilir 2 günde 6.000 puan yükselince terste kalan çok olmuştur...dünde düşüş olunca terste kalan shortların bir kısmı poz kapatmış olabilir...mümkündür...
pastadan ne olup bittiğini anlamak çok zor...ben laf olsun diye bakıyorum...iş işten geçtikten sonra görüyoruz akşam...faydası olan bir veri değil bence...
Sn. vivatrader, yazdığınızdan son 3 yıldır uluslararası piyasalarda işlem yaparken bizim piyasalarımızda hiçbir işlem yapmayıp takip ediyor olmanız anlamını çıkardım. Merak ettiğim arada geçen süre uzun olduğu için bizim piyaslarımızda hiç mi fırsatlar göremediniz? (aşağı yada yukarı yönlü de olabilir bu) yoksa burası 5 para etmez bir yer mi diye düşündüğünüzden ilgilenmiyorsunuz?
Nabersiniz gençleer ?..
TriumpH seçim yılı dümdüzeltmesini ‘back to the future’ olaraktan yaptı ya.. Rüyada bulunmayacak fırsat.. Virüs mirüs kart kağıt hepsi yeniden dağıtıldı ya.. TA seçildiği ilk güne döndertti ya..
Ordan Dow Dax max vs repeat zirve, S&P uçmuş, NasdQ uzay üssü, Japan çok ho$ vesaire..
Daha ne denir, kalmı$ 25 i$ günü..
Long live longs..
Yer İmleri