Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
Çünkü onlara patronları kümes çiz diyor, onlar da maaşlarını alabilmek için kümes çiziyorlar.

Kümes olmadığı algısı vermek için de 5000-10000 kişiye kıytırık bir tane yüzme havuzu, 1 tane basket sahası, 1 tane tenis kortu düşecek şekilde yapıp aha ulan daha ne istiyorsunuz sosyalleşme ise sosyalleşme diyorlar.
O Kıytırık kümeslere Milyon TL veren de,O kümeslerden şikayet eden de yine o Beyaz yakalılar..

Yaani ;Tarlaya hıyarı eken de,O hıyarı yiyen de,Yediği hıyardan şikayetci olan da , Ağa ve Kahyaları....

Şehir dışında,Tarlanın ortasına Köpükden (ytong tugla dedikleri.) 4 Duvar örüp de,Zaten her evde olan/olması gereken buzdolabı,televizyon,fırın,aspiratör ve çamaşır makinasını evin İçine koyup,Dışarıdaki toprağa da 4 MT Karelik çukur (köylerde kışın patates soğanı soğuktan korumak için açılan çukur.) kazıp ,Havuzlu Löküs Villa diye Milyon TL ye Satılmasına ne demeli.??.
O Yerlerde sanki çok mu estetik mimari,El işi Göz nuru dekorlar,güzellikler var..??.
Yüksek katlı Binalar dan tutun da,Tek katlı Evlerin yapımında imzası olan İnsanlar,Gitsinler bir Eski Amasya -Safranbolu evlerine Baksınlar,Bir de kendi yaptıklarına..
Gururu olan İnsan ,Ben Mühendisim,Ben Mimarım,Ben Müteahhitim demeye utanır be..!.