Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
valla ben olayın neresinden bakarsam bakayım böyle birşeyi mantığım kabul etmiyor. düşünün bir kere sürekli sonuç alabildiğiniz bir bir oyununuz var ve güzel para kazanmanıza rağmen (ayda yüz binlira kazanıyorum diyenleri okuduğum için)... bunun üzerine yetmiyormuş gibi birde şehir şehir turne yaparak sanki sistemi P.İ.Ç etmek istercesine ortalığa saçıyorsunuz. vardır diye düşünen var ise bende, en dürüst babamı bilirdim onuda anamın üzerinde gördüm derim ama şöyle bir şey var: bu sistem sadece kaybettirmek üzerine değil, kazandırmak üzerinede kurulmuştur. iki ileri üç geri gidip gelerek her kazandığınızda bu ben bu işi başaracağım diye kamçılanarak ömür boyu hayal kurarak yaşamanıza neden olur. benim mantığım böyle söylüyor çünkü yeni bir icat değil bu.. yıllar yılı anlata, anlata, öğrete, öğrete, tükedemediler bir türlü... ha bu arada adet yerini bulsun diye yazıyorum. değilse akıldanelik yapmak gibi bir düşünce içinde değilim...
100 bin mi kazanıyormuş ohahahahha . ya hadi metastock dilini öğretirsin . if nedir nasıl ,nerede kullanılır falan filan öğretirsin de öyle strateji taktik falan filan öğretiyorum diyende sallıyordur. para kazandırsa boktan şehirleri pestil ola ola gezmektense villasında oturur viski içer.