Sayfa 535/1002 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    tcmb'nin geleneğinde önceden belirlenen tarihten önce acil toplantı yapıp para politikası kurulunu toplamak gibi bir uygulama var mı ? geçmişte oldu mu, hatırlayan var mı, meraktan soruyorum.
    istesinler, hafta sonu da olsa bunu yapabilirler. tarihlerini bilmiyorum ama sanki böyle durumların olduğunu hatırlıyorum. hepsinden önce güven ve şeffaflık lazım. göründüğü kadarıyla da piyasada güvenin g'si dahi kalmamış. döviz politikalarımız maalesef iflas etti. inşallah ülkemiz de iflas etmeden birileri, bu yanlışlığa dur der.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    istesinler, hafta sonu da olsa bunu yapabilirler. tarihlerini bilmiyorum ama sanki böyle durumların olduğunu hatırlıyorum. hepsinden önce güven ve şeffaflık lazım. göründüğü kadarıyla da piyasada güvenin g'si dahi kalmamış. döviz politikalarımız maalesef iflas etti. inşallah ülkemiz de iflas etmeden birileri, bu yanlışlığa dur der.
    Bu arada Sn. Hayrani piyasalara dair bir konu hakkında fikir sormuştunuz, ben onu çok uzun oldu diye size mesajdan yazdım cevabını
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. AZİMUT GMA'da tefasta görünen dağılıma göre hisse oranını baya bir artışmış %44 olmuş neredeyse. Temmuz son haftada ki bist düşüşüne %33 hisse ile katılmışlar. O süreçte ki gibi bir düşüş olursa bir 3 ay daha bekletir yatırımcılarını iyimserliklerinin sebebini merak ediyorum.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

4. aktif rasyonun gevşetilmesi borçlanma araçları fonları için negatif, eurobondlar dövize bağlı olduğu için onlar etkilenmeyebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Rbk fon alıyım eib,eic,sua da ki riski dağıtayım dedim ama ilk günden 0.68 eksiyi yedik. Bu fonda baktığım kadarıyla kira sertifikası, sukuk felan var, bu kadar eksi nasıl yapmış anlamadım. Ktm fondan da zararla çıkmıştım bundan sonra bu katılım bankalarının fonlarına buluşmam
    Rbk fon, döviz katılım fonu. Ktm karma katılım fonu. Rbk; Zpf, Tpz ve Kıs muadili. Bugün döviz kiralar geçen haftaki kaybı çıkartırlar.

Merkez kur 7.75

6.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Rbk fon, döviz katılım fonu. Ktm karma katılım fonu. Rbk; Zpf, Tpz ve Kıs muadili. Bugün döviz kiralar geçen haftaki kaybı çıkartırlar.

Merkez kur 7.75
    Teşekkür ederim, grafiğe bakıp almıştım içeriğine detaylı bakmamıştım.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    tcmb'nin geleneğinde önceden belirlenen tarihten önce acil toplantı yapıp para politikası kurulunu toplamak gibi bir uygulama var mı ? geçmişte oldu mu, hatırlayan var mı, meraktan soruyorum.
    Glp yi 300 bp artırdı diye hatırlıyorum 2018 Mayıs'ta ppk gunu degildi

8. teşekkür ederim cevaplar için, demek oluyormuş arada. 7.80 üstünde de işlem geçmesi çok kaygı verici gerçekten. 7.80 çok güçlü bir ana pivot ve direnç. Üstünde günlük kapanış olmamalı.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 535/1002 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •