
Originally Posted by
Pscyokinesis
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz
yollar kapalı güvenlik gerekçesiyle nasıl getirecek parayı geceden kasaya koymadıysa metroya Akbil basıp sonra tabanvay yaparak mi sırt çantasında taşıyacak kalabalıkları yararak değil mi .
Çoğu kişi alamadığına şahidim o bölgede hiçbir şube nakit çıkaramamıştı ona benzer günlerde
Transfer aracı giremiyordu çünkü merkezden gelen niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senin anlamamakta ısrar ettiğin şu. Müşteri bütün bunları düşünmek zorunda değil. Çok mu zor bunu anlamak. Müşterinin , bankanın bu dediğin durumlarını düşünmek gibi bir yükümlülüğü yok. Sen ne yaparsan yap. Ben müşteri olarak bankanın kasasını, nasıl taşıyacağını, şunu bunu düşünmek zorunda değilim. Hukuken de değilim. Hiç bir yönetmeliğe, düzenlemeye, sözleşmeye göre de değilim. Algıda sıkıntı mı var. Böyle bir zorunluluk yok diyorum. Yapma, haber verme demiyorum. Ama ola ki haber vermediyse müşteri, bankanın halini hatırını o paranın kasasını, şubenin muhasebesini düşünmek zorunda değil. Para sahibi, tüm sözleşmelere göre, parasını istediği gün çeker. Bırak şube nereden buluyorsa bulsun. Müşteri bunu neden düşünecek ?
Banka, kredisinin taksidinin son tarihi geldiğinde, senin kasanda paran var mı, o sırada başka ödemen var mı, parayı nereden bulacaksın diye düşünüyor mu ? Hesap sahibi neden, bunları düşünsün ? Anlattıkların bankanın problemi, müşterinin değil.
Üç kelime yahu. Yap ama zorunda değilsin. Bu kadar basit bir şey söylüyorum. Yapma demiyorum. Yap ama böyle bir zorunluluk yok.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri