28.09.2020
Yabancı takası %42.68
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Günaydın
İş yatırıma göre yabancı takası % 43.06..
Ak yatırım da emminin temelini beğeniyormuş bu arada![]()
Hemen her gün dolar artıyor.Borsada pek çok şirket gelecek kaygısı taşıyor,bu artıştan olumsuz etkileniyor.Biz ise her gün karımızın artışını seyrediyor,acaba bizim holding hangi şirketi alacak nereye yatırım yapacak diye seyrediyoruz.Bu fiyatlar dohol için çok manasız, olması gereken ve olacağı değer bu PD/DD ne göre benim aklıma göre minimum 3 ün üstü.3 ün üstüne gidince zaten bir coşku başlar.Buradayız göreceğiz bakalım neler olacak.
Gavur zaten olayın farkında her gün topluyor,bizim küçük yatırımcılar malum ucuz kağıt sevmez, hele dört beş falan olsun ,bizimkiler de a bu kağıt ucuzmuş diye kağıda saldırır.
bazı arkadaşlar sadece dolar artışına bakmayı hata olarak görüyor nakiti bir kenara bırakırsak diğer varlıklarındanda birkaç doğan çıkar döviz artmasına sadece kar amaçlı bakmıyoruz ayrıca doğanın sahio olmayı hedeflediği varlıklar dolar bazında ucuzluyor asıl bu açıdan bakmak gerekiyor
Elbet öyle sn spyro.Paranın şekli olmaz.Gelecek vaadeden ama şu ara sürünen kar üretemeyen bir sürü şirket var.Borsa hep şimdidir ,beni en çok şu an ilgilendirir,şu günler kaos günleri, en güzel pozisyon nakitte olmak,dohol nakitte en avantajlı pozisyonlardan birine sahip.Hükümetin bu ara izin verdiği kur artışı devam ettiği sürece dohol kar yazar ,kasası para dolar,olay da sonuçtur.Neticede bilanço zamanlarında bu dolarlar dünyanın karını yazacak,parası olunca dohol ün yöneticileri giderler en karlı şirketleri ucuza alırlar,ama ben satın almalar için erken olduğunu düşünüyorum,nakit pozisyonunu bozmadan devam etseler bence daha iyi.
Yer İmleri