Sayfa 266/1002 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Dolar gaymeden bu aralar bir cacık olmayacak, bana spekülatif bir şeyler lâzım soğan işine girdim, okkası 1 gaymeden soğan stokladım.

Yarında, patates stoklayacağım.

https://www.google.com/amp/s/www.yen...ar-302502h.htm
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ulen bir Beyaz Saray sözcüsüne bak bir de bizimkine, zaten biz de şans olsaydı anamızdan kız doğardık.
    first leydi karşılaştırmasına gitme
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    18 yıldır sawas vermedikleri birşey var mı bunlar tek tüm dünya bunlara karşı
    artık savaşlarıda kendileride baydı
    Jölelinin enine genişlemesine bakılırsa, cephe gerisinde yemek işlerine bakıyormuş gibi görünüyor

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    Biyerlerini yırtsalar dolar yükselecek ama önce 7,30 ihtimali bana göre yuksek
    Önce 7.30 olasılığı bana göre sıfıra yakın. Olsaydı çakma faiz artışında olurdu, orada da en düşük 7.51 gördük. Bundan sonra dolar 7.84 ü yukarı geçip 8 e dayanmadan bunlar faiz falan arttırmaz. Sonraki faiz artışı yine 200 baz puan falan olursa 8 den 7.50 ye ancak ineriz diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Önce 7.30 olasılığı bana göre sıfıra yakın. Olsaydı çakma faiz artışında olurdu, orada da en düşük 7.51 gördük. Bundan sonra dolar 7.84 ü yukarı geçip 8 e dayanmadan bunlar faiz falan arttırmaz. Sonraki faiz artışı yine 200 baz puan falan olursa 8 den 7.50 ye ancak ineriz diye düşünüyorum.

8 e dayandıgı an yapacakları 200 baz puan artış bayram dan sonra gelen kına gibi olacaktır

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    8 e dayandıgı an yapacakları 200 baz puan artış bayram dan sonra gelen kına gibi olacaktır
    Bugüne kadar yaptıklarına ve ülkenin içinde bulunduğu duruma bakılırsa zaten kına yakmaktan başka çareleri de yok gibi görünüyor.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku

Paranın değerini üretim belirler.!!
    100 birim Üretmek için %70 ithal mal ihtiyacı Olduğundan göbekten dövize ihtiyaç var.!!
    Üstelik her ay dış borç anapara +faiz ödemesi var.!!
    Piyasada bırak bireysel alıcıyı.!!
    Bireysel satsa dahi.!!!
    Kurumsal alıcıların milyarlarca dolar almak için kuyrukta bekliyor.!!
    Kışa giriyoruz.!!
    Dogal gaz ithalatı için en büyük döviz alıcı
    Kurum olarak BOTAŞ.!!!!!
    Merkez Bankasının kasasının boş olduğunu bilmeyen kalmadı.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Gazete başlıkları.!!!!

Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 220 milyar dolarla rekor kırdı…
    Gerçekten bankaların kasasında bu kadar miktar dolar mevcutmu??
    Ne kadarı buharlaştı.????
    İste burası karanlık.!!!!

Sayfa 266/1002 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •