Originally Posted by melih2003 Yarın burası aglama duvarı olacak gunlerdir rodi giden hisse dahada EKsi olacak ....Gsraydan bi cacık olmaz paranız dahada önünden satın kurtulun.... .......kına yak.....
Originally Posted by Zirro Ali koç çok kişiyi mağdur etti eğer fenerdeki yatırımcıyı korumayıp bu mağlubiyetle giderse çantasını yakında kolunun altına alır zorakipaşha Rüzgar tersine döndü 2 haftada
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by melih2003 Yarın burası aglama duvarı olacak gunlerdir rodi giden hisse dahada EKsi olacak ....Gsraydan bi cacık olmaz paranız dahada önünden satın kurtulun.... Melih2003, sen görevli misin? JANTSA'da da aynı provokasyonları yapıyorsun, seni şikayet edeceğim..
Fener farkını gösterdi...
Tabi tabi diyeceğim, fener çok pahalı diyeceğim, burdan alan zarar eder, diyeceğim,sonra, Bi , oktan anlamadığımı hatırlıyorum. 10 tavan yapan 10 tavan daha yapıyor, en dipteolan orda kalıyor. Kısaca bu borsayı, y, d, h, 7,c,g,k, Originally Posted by melih2003 Fener farkını gösterdi... Para tekniği yapar.
Kanal çok geniş. Aşağı yukarı hareketlerde dikakt etmek gerekiyor sanki. Gsray Hisse
Yarına tavan gibi duruyor.
Iddiaya giren var m ? Bugünde yüzde kaç EKSİYLE KAPATACAK...BEN % 5 EN IYİ İHTİMAL DIYORUM...
Forum Rules
Yer İmleri