Originally Posted by Webster Ustadim afbuyurun kafam guzel anlamadim ya üstad jb chiwasla ugrasma cakmak gazı var anında etki dio
Originally Posted by Webster Ustadim afbuyurun kafam guzel anlamadim yatırımcılar için tek atımlık çakmak gazı shot fikrim var. iş yapar mı nasıl fikir? :P
Originally Posted by thanandar yatırımcılar için tek atımlık çakmak gazı shot fikrim var. iş yapar mı nasıl fikir? :P Originally Posted by onur1064 ya üstad jb chiwasla ugrasma cakmak gazı var anında etki dio O ne onurum Birseymi ima ediyorsunuz Mipazmi alalim demek bu
turp reyiz mali tesvik gorusmelerini durdurdugunu soyledi abd borsalari coktu hastaneden verdikleri kokteyl kafa yapti galiba
Originally Posted by onur1064 turp reyiz mali tesvik gorusmelerini durdurdugunu soyledi abd borsalari coktu hastaneden verdikleri kokteyl kafa yapti galiba O zaman onunda allah belasini versin Yaninda arenayida gotursun Vkfyo nida alin lan yaniniza
reyiz emtialarıda cökertti yarın yesil sogan ucar
Originally Posted by onur1064 reyiz emtialarıda cökertti yarın yesil sogan ucar Onsuda dusurmus bunak Hazine 2.5 milyar dolar pompalamis galiba
Onur senin sag gozun agridimi koronayken Yoksa chiwasdanmi bu agri
Forum Rules
Yer İmleri