Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ne yapıyor bunlar neye göre yazıyorlar diye merak ettiğim için otuz bin takipci üzerinde tam 29 hesap takip ediyorum. bana göre hep yanlış ama endeksin rüzgarı ile ufak tefek firelerle götürüyorlar. geçenlerde yine büyük ustalardan birisi endeks kırmızı ike bakın gördünüzmü böyle bir piyasada bile artı üç diye kağıdı alıntılıyordu. bi çaktılar buna valla hiç mubala etmiyorum direkt katıksız taban. artı üçken kucağa çekiyorlarmış demekkibuda usta işte...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
dowa sabaha kadar çakacaklar heralde toparlanamıyor
durgun denizde kaptanlik yapmak kolaydir...simdiye kadar kucuk hisselerden ne alirsan al prim.yapti bundan sonra dalgali denizde kaptanlik basliyor bakalim kimler gemiyi limana saglam goturecek..
bistin girisi vardir cikisi paran bitince atarlar disari baska turlu cikisi yoktur bu kural hem orta olcekli fonlara hem ky hem speklere uygulanir.
evet aynen.. bunların henüz ayaklar bulutların üzerinde. küçük dağları ben yarattım büyük dağlar babamdan kalma modundalar. ama eskiler daha iyi anlar bunu. bu güne ne kadar ne kazanırsa kazansınlar mebla hiç önemli değil. bi vermeye başlayınca bu oyuna para yetiştiremezler. onun içinde piyasa yapıcıları hiç nemsemiyorlar. hele biraz tutsunlar tadını alsınlar bakalım diyorlar. ben buna yüzde iki milyon eminim...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri