Sayfa 387/705 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Bugün çok önemli. Tekrar yukarı giderse daha yolu var demektir. Ama her an taban yapabilir de. Buradan girmek cesaret ister. 45 ten alıp 25-30 bin zararı olan tanidiklarim var. Gelirse satıp kurtulacağız diyorlar. Ne yapacak göreceğiz. Risk büyük. Ytd
    Gelirse satıp kurtulacağız derler şampiyon olursada bin pişman olurlar ama genelde hep öyle olmuştur ah ulan bee keşke satmasaydım nerelere gitti demişizdir bir çok defa hayırlısı Allahtan. ytd.

umarım yeni alınan gençler kendilerini gösterir de şampiyon olamazsak da hiç olmazsa bu futbolcuların ihracı yoluyla fb kulubunun bilançosu yüzdürülebilir konuma getirilir .

3.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    umarım yeni alınan gençler kendilerini gösterir de şampiyon olamazsak da hiç olmazsa bu futbolcuların ihracı yoluyla fb kulubunun bilançosu yüzdürülebilir konuma getirilir .
    Allahtan aksi bir durum olmazsa fener bu sene yüzde 99.9 şampiyon olacak gibi,takımın bu konuda kenetlenmiş olduğu anlaşılıyor,camia da öyle kamuoyununda yüzde 90 ı öyle düşünüyor,hayırlısı bakalım. ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Hasta gs taraftarı yeğen var diyorki amcaa fener bu sene çok iyi kadro kurdu kesin şampiyon olur hadi lan sen nasıl gs lisin dedim doğruya doğru amca yaa çok iyi adamlar aldılar yani durum aynen böyle hayırlısı olsun inşallah. ytd.

5. Ara sıra kısa vadeli almışlığım var fb yi. Normal zamanlar olsa derim ki hisse çok pahalı, satın kurtulun derdim. Şimdi böyle söylemek çok saçma geliyor. 30 yıllık borsa kurallarının dışında Bi sistem işliyor sanki. Birilerine sat dersin, kağıt 3 kat yapar. Dolayısı ile vezir de eder, rezil de eder bu borsa. Tüm. Borsa için diyorum. 10 senede 200kat yapan var. 10 senede yarı fiyatına gelen var.
    Yatırım tavsiyesi hiç değildir

Para tekniği yapar.

6.  Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    Ara sıra kısa vadeli almışlığım var fb yi. Normal zamanlar olsa derim ki hisse çok pahalı, satın kurtulun derdim. Şimdi böyle söylemek çok saçma geliyor. 30 yıllık borsa kurallarının dışında Bi sistem işliyor sanki. Birilerine sat dersin, kağıt 3 kat yapar. Dolayısı ile vezir de eder, rezil de eder bu borsa. Tüm. Borsa için diyorum. 10 senede 200kat yapan var. 10 senede yarı fiyatına gelen var.
    Yatırım tavsiyesi hiç değildir

Para tekniği yapar.
    Çok doğru. 200 kat giden var . Hala yerinde sayan var. Demirdöküm gibi yıllarca durup ,borsadan çıkan var. Spor hisselrinden kazandık şükür arkadaşlar alırken bize de söyle diyor. Ama vezir ,rezil olayı asla tavsiye etmem. Ayces bile uçtu. Fener ne yapar Allah bilir. Ytd

Allah belanızı versin inşallah gene abuk sabuk fiyatlara getirdiniz hisseyi , bu takım kendi evinde 2-0 dan Karagümrüğe maç veriyodu be!

8. Fener kötü oynuyor tamam ama diğerleri berbat . Belki de bu yüzden yükseliyor. Bence sebep bu da değil . Çöp kağıtlar pandemiden sonra 25 kat yaptı. Fener 6 dan 48 yaptı. Yani 8 kat. Sebebi ne bilmiyoruz ama bugün dut silkeleme gibi bizi silkeledi. Çok para ile hisse alanın kalbi dayanmaz .Yarın ola hayrola...

Sayfa 387/705 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •