Sayfa 782/999 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Bahsettiklerin %15 kemik oy yapar.
    Yandaşlar ve aileleri + troller + makarnacılar + kömürcüler+ günlük avantacılar+ Neden oy attığını bile bilmeyen cahiller
    Aman işim bozulmasın diyen iş adamları

Alt alta topla %35 i bulursun

Resim bu

Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    4.7 milyon kamu çalışanının yaklaşık 2.5 milyonu 2002 sonrası işe alındı. Bunları aileleriyle birlikte en az 3 kişi olduğunu varsayarsak 7.5 milyon oy toplamına ulaşılıyor. Sarayda CB alkışlamak için bekleyen heyecandan içleri kıpır kıpır olan bir de 50 bin muhtar var, bunları da ekleyelim hesaba. Yine şu an 250 bin kişi olan ve en az 100 bini 2002'den önce Diyanet görevlisi olanlar da CHP'ye oy atacak değiller. Kırılmaz bir oy-iktidar döngüsü oluşmuş durumda.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dolar 8 günlük ortalama altı 2 kapanış yapmadan her zaman yön yukarıdır. Hiç indikatör , uyumsuzluk ile yormayın güzel gözlerinizi.
    Ya da bu iktidar gidip yeni bir iktidar ile adam gibi bir ekonomi politikası izlenmez, üretim ekonomisine geçilmezse (bu iktidar ile olmayacağı açık), ya da okkalı bir faiz artışı yapılmaz ve kısa süreliğe yükselişe ara verilmezse (yükselişin durması değil, kısa süreliğine duraksaması) dövizde yön hep yukarıdır.
    Aksini düşünmek bile abesle iştigaldir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sizce araba almak için uygun zaman mı?

-ben uygun olmadığını düşünüyorum.

araba fiyatlarını 2 unsur tetikledi.

coronadan dolayı üretimde azalma ve coronadan dolayı toplu taşımanın tercih edilmemesi ve özel araca rağbet.ARZ AZALDI-TALEP ARTTI..

bu 2 unsur araba fiyatlarının reel olarak çok artmasına sebep oldu.

salgınların 18 ayda bittiğini göze alırsak, şu zamanlarda bu fiyatlardan araba alan acaba zirveden mi almış olur?

ATLADIĞIM BİR KONU VAR MI?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Uygur Türkleri için 39 ülke çine çağrı mektubu gönderiyor lakin turkey korkudan imza veremiyor..?

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/3...ok-306634h.htm
    İktidarın küçük ortağı, milliyetçi partimizden bu konuda ses yok mu?
    Benimki de soru mu? İktidar nimetlerinden hortumlamak varken, kim ne yapsın Uygur Türklerini.

üretim ekonomisi iyi güzel ama ülkedeki pek çok yer ekonomik olarak aktif değil..
    ilk yapılması gereken nufusun anadoluya dagıtılması..
    nasıl ki bölgesel teşvikler var fabrikalar için.. aynı mantık.. devlet yardımı almak istiyorsan anadoluya gideceksin.. istanbulda devlet yardımı alıp sistemi kilitlemek olmamalı..

nufus dagıtıldıktan sonra büyük şehirlerde düşecek olan yatırım ihtiyacı anadoluya kanalize edilecek, ve ayrıca buyuk sehirlerdeki verimlilik artışı (trafiğin azalması vb) genel resimde büyük bir momentuma neden olacaktır..ondan sonra çok rahat üretim ekonomisine geçilir.. çalışmayana para verilmemeli.. anadoluda pek çok fırsat var..

diğer yandan.. gelen iktidarın oy deposu olması nedeniyle çalışmayanlara para vermesinin önüne geçilmesi için vergi reformu olmalı.. herkes beyanname vermeli..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,476
    Araba fiyatlarının artmasında ötv kdv düzenlemesi ne demeli asıl sebeb budur.bir araba kendine bir araba devlete fiyatlar kesinlikle düşmez...
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

coronadan dolayı üretimde azalma ve coronadan dolayı toplu taşımanın tercih edilmemesi ve özel araca rağbet.ARZ AZALDI-TALEP ARTTI..

salgınların 18 ayda bittiğini göze alırsak, şu zamanlarda bu fiyatlardan araba alan acaba zirveden mi almış olur?

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

araba fiyatları ile arz talebin alakası ?? zayıf..

araba yurtdışında 20 bin dolar diyelim.. coronadan sonrada aynı rakam.. öncesinde de..fazla değişmedi..

ne değişti peki ?? ÖTV.. TR de 20 bin dolarlık araba 40 bin dolar oluyorsa bunun nedeni kdv + ötv dir..

bu ilkel zihniyetin israfını finanse etmek için uydurduğu zulüm vergisi..

artışın tek nedeni budur..

ve zulümdür..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Atladığınız konu sürekli arttırılan vergiler. 3 araba alıp, 2 sini devlete hediye ediyoruz. Batık ekonomide vergileri azaltmayacaklarına göre fiyatların zirvede olup olmadığı tartışılır.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    araba fiyatları ile arz talebin alakası ?? yok..

araba yurtdışında 20 bin dolar diyelim.. coronadan sonrada aynı arakam.. öncesinde de..fazla değişmedi..

ne değişti peki ?? ÖTV..

bu ilkel zihniyetin israfını finanse etmek için uydurduğu zulüm vergisi..

artışın tek nedeni budur..

ve zulümdür..
    Saniye farkıyla siz önce göndermişsiniz cevabı.

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Araba fiyatlarının artmasında ötv kdv düzenlemesi ne demeli asıl sebeb budur.bir araba kendine bir araba devlete fiyatlar kesinlikle düşmez...

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Dakika farkıyla da cevap gönderen olmuş. Yaşlılık işte, Yavaş kalıyorum.

Sayfa 782/999 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •