Benim de maliyet yukarilarda. Çok zarar var. Allah sonumuzu hayretsin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arz edecegı şirketlerin sermayelerı düşük bedelli sermaye artışi yaparak şirketlerin degerı yuksek gösterılıp pıyasaya daha ıyı parada surecekler vertu yuda soyle bır 4 tl ye cıkardılarmı yenı halka arzlara musterıde bulurlar kagıt aldırıp anlastıgı adamlarda anlastıkları deger muhtemelen 4 tl cıvarında satısı yapıp paayı kazanırlar buradakı arkadaslarda dayana bılırse gemıde kalabılırse kendını kurtarır muhtemelen bu oaly en az 3-4 ay surecektır kanaatındeyım
Günaydın,
Oyunu kuralına göre oynamıyorlar. Esasen Ülkemizdeki Borsa işleyisi Küçük yatırımcıya uygun değil. Vertu'nun gelişmiş bir ülke borsasındaki hali böyle keyfi olamaz. Ticaret ahlakından bu kadar uzak bir Borsa için umarım sayın cumhurbaşkanı talimat verir. Vertu yatırımcısının bir şekilde mağduriyetlerini yukarıya taşıması şart bence. Yoksa SPK nın bu işte yatırımcıdan yana hareket etmesini bekleme.... Adım adım diplere gidiyor kağıt. Taban olması gerekmiyor. Çaktırmadan diplemeden mal veriyorlar. Bunların niyeti çok kötü. Umarım ben yanılıyorumdur.
YTD
Patron sattıkça satıyor öyle bir satışki sanki vertu batıyor fiyatı önemli değil yeterki cebim dolsun der gibi. Bu satışlar mantıklı değil spk ya şikayet edelim hesapları incelensin kamuya açıklanmamış herhangi bir sıkıntılı işlemi varsa açığa çıkarılması için. Hesaplarının incelenmesi şart geçenlerde bir şirket için spk uyarı verdi. Verusa ve vertu içinde aynı yol izlenip spk ya şikayet edilerek şirketin ve holdingin araştırılması talep edilebilir. Çaresizsiniz. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
dandirikden bir internet sayfası var. dip seviyelere gelmiş hisse.
Sadece yapacağınız vertu hissedarlardanım kamuya açıklanmış genel kurulda kararlaştırılmış herhangi bir bilgi olmamasına rağmen şirket hissesini ana ortak verusa satmaktadır hak kaybımın oluşmaması ve olumsuz bir durumun önüne geçilmesi adına şirketin ( vertu) ve ana ortak verusa holdingin hesaplarının incelenmesini talep ediyorum. Tabi bu talep 100 lerce kişiden gelirse spk harekete geçer o yüzden 1 lotu olanda bunu talep edebilir. Çaresizsiniz. Karanlığa küfretmektense sizde 1 mum yakın aydınlansın.
Açıklamalar
01.06.2017 tarihinde Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,50-2,66 TL fiyat aralığından 1.436.328 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 01.06.2017 tarihi itibariyle %62,59 sınırına ulaşmıştır.
Investco Holding A.Ş.'nin sahip olduğu %2,87 oranındaki paylar da ortaklığımızla birlikte hareket etmektedir.
DÜN AKŞAM BEKLİYORDUK, ŞAŞIRTTI BİZİ,
yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri