şey yeni şey yaptı...rekor yani...
şey yeni şey yaptı...rekor yani...
bakın dünkü aldığım dolardan bile kardayım...
gerisini siz düşünün...
bu iş bilmezler olduğu sürece tl ile düşünürseniz batmaya mahkumsunuz...
düşününki uzun yola gidiyorsunuz...
en ön koltukta oturyorsunuz direksiyonda acemi bir kaptan gelmiş...
ne düşünürsünüz hadi itiraf edin.
direksiyonda bürokrat bile olmayacak adam otururken ben o ülkenin parasına güvenemem..
![]()
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bir zihniyet var...Zenginliği kapıda duran araçlarla ölçen...Artık yeni araç almak lüks hale geldi, daha da lüks hale gelecek...Sitemizdeki araçlara bakıyorum, millet battaniye vs sarmış araçlara. Dolu yağabilir ya. Gözümüz gibi bakıyoruz artık araçlarımıza. Normalde fazla otomobil sevdalısı biri değilimdir, ama 4-5 yılda bir araç değiştirirdim. Şimdi benim aracın sıfırını almam için yolda para bulmam lazım. Burada kazandığım parayı vermeye bile acırım. Fiyatlar bu denli uçtu. Yabancı Orta segment bir araçla İstanbulda bile bir ev alınabiliyor artık.
Şunu demeye çalışıyorum. Ekonomi ile gelen ekonomi ile gider. Pek çok ekonomik parametreye bakıyorum. 2003 e geri döndük. En basiti yabancı takası(ilgisi, ekonomiye güveni, desteği vs) 2003 seviyesine inmiş.
Özetle 2023 de yeni bir başlangıç yapmamız şart..1-2 yıl daha burnumuz sürtecek..Sonra umarım güzel güzel iktidar değişimi olur..Bir de gitmem, koltuğu bırakmam sıkıntıları ile uğraşırsak, yandık.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri