Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şey yeni şey yaptı...rekor yani...

bakın dünkü aldığım dolardan bile kardayım...

gerisini siz düşünün...

bu iş bilmezler olduğu sürece tl ile düşünürseniz batmaya mahkumsunuz...

düşününki uzun yola gidiyorsunuz...

en ön koltukta oturyorsunuz direksiyonda acemi bir kaptan gelmiş...

ne düşünürsünüz hadi itiraf edin.

direksiyonda bürokrat bile olmayacak adam otururken ben o ülkenin parasına güvenemem..

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Şu şey bir durulsa artık, önümüzü görsek..

Egonomi çoh eyi....
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    biraz daha fakirleştik.
    her gün üstüne koya koya fakirleşiyoruz hamdolsun...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

5.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    biraz daha fakirleştik.
    her gün üstüne koya koya fakirleşiyoruz hamdolsun...
    Hak etmiyor muyuz fakirliği? Sürekli açık açık nereye kadar? Hak etmediğimiz refahı yaşamanın bedelini ödeyeceğiz uzun yıllar, sonrasında da inşallah ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı öğreniriz.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hak etmiyor muyuz fakirliği? Sürekli açık açık nereye kadar? Hak etmediğimiz refahı yaşamanın bedelini ödeyeceğiz uzun yıllar, sonrasında da inşallah ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı öğreniriz.
    Öyle de, hak etmediğimiz refahı biz hiç yaşamadık, yaşayan O. Çocukları,
    yanlış anlaşılmasın, refahı yaşayanlar Yeni Osmanlı Çocukları.
    Her gün twitterda zenginliklerini reklam ediyor O. Çocukları.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    malum sahıs ülkeyi 2001 seviyesinin altına bile indirmeyi başardı.. bravo.. hatta çok daha altındayız.. gerçek bilanço henüz ortaya çıkmadı.. sürünen insan sayısı rekor seviyelerde..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bir zihniyet var...Zenginliği kapıda duran araçlarla ölçen...Artık yeni araç almak lüks hale geldi, daha da lüks hale gelecek...Sitemizdeki araçlara bakıyorum, millet battaniye vs sarmış araçlara. Dolu yağabilir ya. Gözümüz gibi bakıyoruz artık araçlarımıza. Normalde fazla otomobil sevdalısı biri değilimdir, ama 4-5 yılda bir araç değiştirirdim. Şimdi benim aracın sıfırını almam için yolda para bulmam lazım. Burada kazandığım parayı vermeye bile acırım. Fiyatlar bu denli uçtu. Yabancı Orta segment bir araçla İstanbulda bile bir ev alınabiliyor artık.

Şunu demeye çalışıyorum. Ekonomi ile gelen ekonomi ile gider. Pek çok ekonomik parametreye bakıyorum. 2003 e geri döndük. En basiti yabancı takası(ilgisi, ekonomiye güveni, desteği vs) 2003 seviyesine inmiş.

Özetle 2023 de yeni bir başlangıç yapmamız şart..1-2 yıl daha burnumuz sürtecek..Sonra umarım güzel güzel iktidar değişimi olur..Bir de gitmem, koltuğu bırakmam sıkıntıları ile uğraşırsak, yandık.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •